Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

PoliFEST 2024, organizat pentru prima dată atât în Centrul Universitar București, cât și în Centrul Universitar Pitești!

Cum pot tinerii să-și descopere și să-și exploreze pasiunile pentru a alege un program de studiu potrivit? Care are sunt perspectivele de angajare și de avansare în carieră în domeniul lor de interes?

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București anunță cea de-a XIIIa ediție a festivalului educațional PoliFEST, un eveniment de amploare care aduce împreună tineri, cadre didactice, specialiști și reprezentanți ai celor mai inovatoare companii din România. PoliFEST 2024 este mai mult decât un festival - este o platformă de explorare a oportunităților educaționale și profesionale.

VEZI GALERIA
7 imagini

Anul acesta PoliFEST este organizat atât în Centrul Universitar București, cât și în Centrul Universitar Pitești. Această expansiune înseamnă că evenimentul nostru educațional emblematic va ajunge la un număr mai mare de participanți și va oferi oportunități unice de explorare și conectare pentru tinerii interesați de viitorul lor educațional și de parcursul lor academic pentru obținerea unei cariere dorite.

Care sunt cele mai căutate domenii de carieră în prezent și care sunt tendințele în piața muncii pentru următorii ani? Într-o epocă în care inteligența artificială evoluează rapid, este esențial să conectăm viitorul cu inovația și să inspirăm tinerii să-și urmeze pasiunile. Cum pot tinerii să își identifice pasiunile și interesele pentru a alege o carieră potrivită? Ce oportunități au ei pentru a obține stagii de practică în domeniul studiat și cum pot aplica pentru ele? PoliFEST 2024 oferă participanților oportunitatea de a explora domenii diferite prin intermediul workshop-urilor interactive, conferințelor cu specialiști și discuțiilor cu reprezentanți ai companiilor de top.

Ediția din acest an a PoliFEST se va bucura de un număr record de vizitatori, astfel, peste 15.000 de studenți și elevi sunt așteptați să participe la eveniment. Companiile prezente la festival vor oferi informații despre perspectivele de carieră și oportunitățile de angajare.

Cum pot tinerii să se implice activ în viața academică și extracurriculară a universității și să-și dezvolte abilitățile de leadership și colaborare? Asociațiile studențești și facultățile din cadrul POLITEHNICA București aduc un plus de dinamism la PoliFest 2024. Cu standuri interactive și evenimente speciale, aceștia vor oferi participanților șansa de a se implica activ în viața academică și extracurriculară a universității. De la competiții de roboți și prezentări ale proiectelor inovatoare ale studenților, până la workshop-uri practice și discuții provocatoare, asociațiile studențești aduc un strop de energie și creativitate evenimentului marca POLITEHNICA București.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE