Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Petrecere cu prelungiri în ultima noapte de Untold. Armin van Buuren a mixat până la opt dimineața

A opta ediție de UNTOLD s-a încheiat. Armin van Buuren a fost pe scenă până la ora 8:00, spre bucuria fanilor care au bucurat de prelungirea festivalului până dimineața. Au fost patru zile și patru nopți în care tinerii veniți din toate colțurile lumii au dansat și au cântat alături artiștii preferați.

Venit pentru prima data in Romania, rapperului american A$AP Ferg a avut parte de ploaie pe o bună parte din concert, dar asta nu i-a speriat pe fani. Și-au scos pelerine de ploaie și au continuat distracția.

După miezul nopții, o legendă a muzicii electronice a urcat la pupitru de DJ - David Guetta.

Armin van Buuren a adus bucurie pe chipurile a mii de oameni care s-au distrat în ultima zi a festivalului Untold 2023. Dj-ul olandez a intrat pe scena principală în jurul orei 3:00.

@untold.festival And he has 200 fans on stage 😱 #untoldfestival #roadtofestivals @Armin van Buuren ♬ original sound - Untold Festival

Așa cum a obișnuit publicul din România, Armin van Buuren a promis că va mixa până la răsăritul soarelui. Chiar și după ora 6:00, pe stadionul din Cluj au rămas numai fanii dedicați.

La ora 8:00, Armin van Buuren era încă pe scena principală de la Untold, spre încântarea a mii de oameni care au dansat până la epuizare. Potrivit Stiridecluj, concertul s-a încheiat în jurul orei 8:30.

Mesajul lui Armin van Buuren, după Untold 2023. ”A fost o nebunie”

”Untold a fost o nebunie! Era programat că mixez trei ore și, în cele din urmă, s-a ajuns la cinci ore, iar voi ați stat cu mine până la 8 dimineața. Sunt atât de fericit că v-am avut și pe unii dintre voi pe scenă în jurul meu - m-a făcut să simt și mai mult energia voastră! Mulțumesc mult și sper să ne revedem curând”, a scris Armin van Buuren, pe Facebook.

UNTOLD, unul dintre cele mai cunoscute și apreciate festivaluri din lume, va ajunge în 2024 și în Dubai. UNTOLD Dubai va fi primul festival, de acest gen, din Orientul Mijlociu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE