Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Paștele pe litoral. Un pachet turistic all inclusive ajunge până la 3.700 de lei pentru o familie

Sute de turiști și-au făcut planuri să petreacă Paștele pe litoral. Aproape 50 de hoteluri sunt deschise, iar cei mai mulți dintre turiști au optat pentru pachete all inclusive cu 3 nopți de cazare, acces la spa și piscină, mese festive și surprize pentru copii. Un astfel de pachet ajunge până la 3.700 de lei pentru o familie.

Primii turiști sunt așteptati să ajungă vineri.

Elena Drăghici, manager hotel: "Pachetele pornesc de la 2.570 de lei sejurul de 3 nopți, cu toate mesele incluse. La check in le oferim copiilor surprize dulci. Pentru ei am pregătit și accesul la delfinariu și microrezervație. În noaptea de Înviere îi primim pe turiști de la slujbă cu ouă roșii și alte bunătăți."

Așteptați cu mancare trandițională

Pe lângă ouă, turiștii vor avea parte și de alte bunătăți tradiționale, vorbim depre cozonaci, pască, dar și friptură de miel.

Majoritatea hotelurilor deschise sunt ocupate în proporție de 50%.

Sebastian Puznava, manager hotel: "Noi ne pregătim. Avem mieii pregătiți, cozonacii de Paște, mesele vor fi îmbelșugate, vom organiza și vânătoare de ouă pentru copiii cazați în hotel."

La restaurantele de pe litoral, pe lângă meniul tradițional de Paște, turiștii sunt așteptați și cu specialități din zonă.

Leonard Munteanu, ospătar restaurant: "Suntem pregătiți și cu pește, suntem pregătiți și cu fructe de mare, așteptăm toți turiștii la mare, mesele festive, program normal și sperăm cu voie bună."

La Constanța, Lumina Sfântă va fi adusă direct pe mare de Arhiepiscopul Tomisului Teodosie, iar toți cei care vor să participe la acest ritual unic în țară trebuie să fie în Portul Turistic Tomis începând cu ora 11:00, pentru că după aceea se va porni într-o procesiune către catedrala arhiepiscopală. Nu uitați însă să vă aduceți și umbrelele, meteorologii nu exclud șansele de ploaie în noaptea de Înviere.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE