Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Prognoza meteo pentru noaptea de Înviere. Meteorolog: ”80% va fi vreme bună, dar nu strică să avem o umbrelă la noi”

Vom avea parte de un Paște cu vreme capricioasă, anunță meteorologii. Vineri va ploua în jumătatea de sud a țării, sâmbătă, vremea va oscila între soare și ploi, iar duminică va ploua în toată țara. Vestea bună este că în noaptea de Înviere, va fi frumos. Cu toate acestea, ar fi bine să aveți și o umbrelă.

Meda Andrei, meteorolog ANM: "În noaptea de Înviere temperaturile vor fi destul de plăcute. În jurul miezului nopții valorile vor fi cuprinse între 4 și 11 grade, valori mai ridicate în partea de vest a țării.

Și în București vor fi cam 7-9 grade, spre dimineață, dar în momentul Învierii, atunci când este slujba, pot fi cam 14 grade."

Șansele de ploaie sunt mai ridicate în partea de sud a țării, însă vor fi ploi trecătoare.

Meda Andrei, meteorolog ANM: "Precipitațiile vor fi destul de puține, probabilitatea mai mare să fie prin partea de sud a țării, însă și dacă apar, sunt trecătoare, pasagere. Nu strică să avem o umbrelă la noi, dar, în principiu, 80% aș spune vreme bună."

Vremea în prima zi de Paște

Meda Andrei, meteorolog ANM: "Sâmbătă dimineața local vor fi averse, posibil îmnsoțite de descărcări electrice în mai toate regiunile.

În prima zi de Paște, adică duminică, vor fi precipitații cam în toate regiunile. Probabilitatea mai mare prin centru, sud și est, dar în rest, mulți nori, ploi peste tot, posibil mai importante cantitativ."

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE