Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Tarife promoționale pentru Paște la munte. Turiștii pot găsi pachete cu până la 40% mai mici față de 2022

Paștele de anul acesta vine cu reduceri de până la 40% la pachetele de cazare de la munte față de tarifele cerute de Crcăciun. Hotelierii din Poiana Brașov au redus prețurile după ce sezonul de iarnă nu a fost tocmai pe placul patronilor. Turiștii vor avea parte de cine festive, muzică de petrecere și preparate tradiționale românești.

După un sezon de iarnă slab în încasări, fără zăpadă prea multă pe pârtii și turiști puțini, hotelierii din Poiana Brașov vin acum cu ofertele de Paști, reduse cu 40 la sută față de sărbătorile de iarnă.

Gabriel Roșca, manager hotel în Poiana Brașov: „În mare parte hotelierii montani au suferit pierderi foarte mari și să nu uităm de creșterile prețurilor în ultimul timp pentru că vorbim de niște costuri foarte mari.”

Sorin Coman, manager hotel în Poiana Brașov: „Ofertele de anul acesta, față de cele de la Crăciun și Revelion, undeva cu 40% mai ieftine și referitor la Paștele de anul trecut, chiar suntem sub prețul la care am vândut anul trecut.”

Cu mai puțin de o lună până la Paște, gradul de ocupare din stațiunile montane nu depășește 45%.

Cât vor plăti românii pentru sejurul de Paște

Tarifele pentru trei nopți de cazare, pentru două persoane, într-o cameră standard cum este aceasta, pornesc de la 160 de euro și pot ajunge până la 380 de euro la pensiuni și la hoteluri de trei stele.

La hotelurile de patru stele tarifele pornesc de la 230 de euro pentru această perioadă și diferă în funcție de tipul de cazare pe care îl alegeți. De exemplu, acest apartament costă 760 de euro pentru cele trei nopți.

La fel ca în fiecare an, hotelierii vin și cu surprize, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. De la mic dejun inclus și cine festive, la access gratuit la SPA, piscină, sauna sau la sălile de fitness. Nu lipsesc nici programele pentru copii.

Bianca Socol, reprezentant hotel în Poiana Brașov: „Ca de fiecare dată, pentru cei mici vom avea animatori, vânătoare de ouă în parcul nostru tematic unde se pot bucura de aerul curat de munte.”

Paștele ortodox va fi sărbătorit anul acesta pe 16 aprile.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE