Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Turbomecanica, în căutare de specialiști pentru industria aeronautică românească

Publicat de: Euronews

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00, în Hol AN din Rectorat.

𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Turbomecanica, prezentă la târgul de cariere

Turbomecanica continuă tradiția aeronauticii din România prin promovarea și transferul valorilor companiei către tinerele generații de ingineri și însușirea acestora în anii ce vor urma.

Cu peste 45 de ani de experiență în industria aeronautică românească, Turbomecanica este un partener de încredere pentru Universitatea Politehnica din București prin oportunitățile de colaborare și angajare pe care le oferă în fiecare an tinerilor studenți și absolvenți ai programelor universitare.

Totodata, Turbomecanica este furnizor de încredere în industria aeronautică din România pentru fabricatia si reparatia turbomotoarelor, turboreactoarelor, a ansamblelor dinamice specifice acestora, destinate echipării elicopterelor IAR 330 PUMA și avioanelor IAR 99 STANDARD/ȘOIM.

Care este principala provocare a companiei în contextul economic și social actual?

„Să identificăm candidați care să știe să se autoevalueze cu privire la cunostințe/așteptari salariale și să aibă dorința și tenacitatea de a învăța și a ne demonstra că merită să fie recompensați.”

Cum găsește Turbomecanica un limbaj comun cu noua generație de angajați?

„Turbomecanica încearcă să se apropie de așteptările viitorilor si actualilor angajați printr-o monitorizare continuă, corecta si exigentă, care să îi stimuleze în evoluție.”

Turbomecanica crede cu tărie că industria aeronautică românească are nevoie de specialiști în diferite arii ale ingineriei studiate în prezent în cadrul Universității Politehnice din București.

„Compania noastră consideră o oportunitate excelentă de a investi în tinerele generații ale Universității Politehnica care pot transmite mai departe și pot contribui realmente la viitorul industriei aeronautice din România. În prezent, suntem în cautare de noi talente care pot aduce plus valoare industriei de aviație. Diversificarea capabilităților Turbomecanica de întreținere și reparație capitală a motoarelor civile de tip CFM56 destinate aeronavelor B737NG va constitui o oportunitate de neratat pentru noile generații de ingineri din cadrul Universității Politehnica.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE