Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Tinerii studenți au oportunitatea să se angajeze la ams OSRAM, liderul global în soluții optice

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00, în Hol AN din Rectorat.

𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

ams OSRAM, printre companiile participante

Printre companiile participante se numără și ams OSRAM, care este lider global în soluții optice. Adăugând inteligență luminii și pasiune inovației, îmbogățim viețile oamenilor. Aceasta este ceea ce înțelegem prin Sensing is Life. Cu peste 110 de ani de istorie combinată, nucleul nostru este definit de imaginație, expertiză profundă în inginerie și posibilitatea de a oferi capacitate industrială globală în tehnologiile senzorilor și luminii.

Creăm inovații interesante care le permit clienților noștri din sectoarele de consum, auto, sănătate și industrie să-și mențină avantajul competitiv și să dezvolte inovații care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții în ceea ce privește sănătatea, siguranța și confortul, reducând în același timp impactul asupra mediului.

Cei aproximativ 23.000 de angajați ai noștri din întreaga lume se concentrează pe inovație în detectare, iluminat și vizualizare, pentru a face călătoriile mai sigure, diagnosticarea medicală mai precisă și momentele zilnice în comunicare o experiență mai bogată. Munca noastră creează tehnologie pentru aplicații inovatoare, care se reflectă în peste 15.000 de brevete acordate și aplicate. Cu sediul central în Premstaetten/Graz (Austria), cu un co-sediu în Munchen (Germania), grupul a realizat venituri de peste cinci miliarde de euro în 2021 și este listat ca ams-OSRAM AG la SIX Swiss Exchange.

Care este principala provocare a companiei ams OSRAM în contextul economic și social actual?

Accentul nostru principal este pe oportunitățile pe care le avem ca companie de a oferi un loc de muncă în care angajații pot continua să crească și să creeze soluții optice, care să inspire clienții noștri. Scopul nostru este să devenim liderul incontestabil în soluții optice și este important să păstrăm acest lucru în minte. Este important ca angajații să rămână concentrați pe călătorie și ca echipele de management, să se asigure că există o comunicare deschisă. Acesta este fundamentul culturii companiei noastre.

Cum găsește Altex un limbaj comun cu noua generație de angajați?

Angajații sunt atuul fiecărei companii. Este important să construim o cultură a companiei puternică și incluzivă, în cadrul căreia care toți angajații să poată relaționa și să acționeze ca o forță călăuzitoare pentru toți. La ams OSRAM combinăm acest lucru cu un set puternic de valori de bază ale companiei și un principiu de conducere, pentru a le permite angajaților să prospere și să aibă succes și, în cele din urmă, să-și folosească talentul pentru a crea soluții inovatoare, care fac viața mai bună pentru toată lumea.

Compania se așteaptă să angajeze aproximativ 30 de profesioniști până la jumătatea anului 2023, pentru a se concentra pe cercetarea și dezvoltarea circuitelor integrate, pentru a oferi soluții de ultimă generație, concentrate pe segmentul consumatorilor. Noul centru de cercetare și dezvoltare din București, deschis anul acesta, în luna ianuarie, va consolida rețeaua noastră globală, care are peste 40 de centre de cercetare și dezvoltare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE