Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Thales, centrul de excelență în inginerie. Studenții au ocazia să lucreze la proiecte, pentru un început promițător de carieră

Thales în România este un centru de excelență în inginerie ce furnizează soluții de dezvoltare software pentru domenii cheie în care Grupul Thales activează la nivel global – Defence & Security, Aerospace, Space sau Digital Identity & Security.

Cu ajutorul experților noștri, Thales are capacitatea de a proiecta și implementa echipamente, sisteme și servicii pentru a răspunde celor mai complexe cerințe.

Prin activitatea locală diversă, oferim numeroase oportunități de creștere, expunere internațională și acces la proiecte de impact. Astfel, colegii noștri își pot aduce o contribuție reală în domenii vaste și devin parte dintr-o comunitate globală de ingineri, specialiști și cercetători.

Promovăm o cultură deschisă și asigurăm egalitatea de șanse. Mai mult decât atât, investim constant în dezvoltarea individuală și colectivă, punând la dispoziție programe, instrumente și resurse de învățare. Înțelegem totuși că performanța și dezvoltarea oamenilor noștri depind și de menținerea unui echilibru între viața profesională și cea personală, motiv pentru care încurajăm flexibilitatea și oferim beneficii și opțiuni adaptate nevoilor individuale – program de lucru hibrid, zile libere suplimentare sau Short-Fridays.

Despre participarea la POLIJOBS

Organizat de Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, POLIJOBS este unul dintre târgurile de joburi care ne oferă posibilitatea de a interacționa direct cu noua generație de ingineri și programatori. Pentru programul nostru de internship în dezvoltare software, dorim să atragem tineri talentați, dornici să învețe, să se dezvolte și să contribuie la misiunea noastră de a face lumea mai sigură, mai verde și mai incluzivă. Studenții vor avea ocazia de a lucra alături de experții noștri la proiecte reale, vor fi expuși la un mediu de lucru divers, vor fi îndrumați pas cu pas și vor dobândi competențele necesare pentru un început de carieră promițător.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în domeniul/industria în care activați?

Meseria și angajatul viitorului în domeniul înaltei tehnologii sunt definite de dinamism, adaptabilitate și de dobândirea continuă de noi abilități și competențe tehnice. Având în vedere ritmul rapid al inovației tehnologice, se pune accentul pe gândirea critică și analitică, pe rezolvarea creativă a problemelor, precum și pe abilitatea de a colabora și de a comunica eficient cu echipe diverse. Capacitatea de a învăța în mod continuu este esențială pentru a menține pasul cu întreaga dinamică a pieței.

În plus, vor fi apreciate inițiativele ce inovează și propun abordări sustenabile – împingând limitele tehnologiei într-un mod responsabil față de comunitate și mediu.

VEZI GALERIA
5 imagini

Sursa foto: Thales

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

Perspectiva privind impactul tehnologiei asupra pieței muncii din România este optimistă și orientată spre noi posibilități. Tehnologia este un catalizator pentru transformare care influențează semnificativ modul în care lucrăm și ne desfășurăm activitățile zilnice. Automatizarea folosită corespunzător aduce eficiență în multe procese, iar acest lucru favorizează evoluția meseriilor actuale.

Chiar și industriile tradiționale, mai puțin digitalizate, trec prin transformări pentru a introduce tehnologia și automatizarea în procesele de bază și în munca recurentă. Se creează astfel noi oportunități și chiar meserii care nu există în prezent.

În tot acest peisaj caracterizat de schimbare, Thales se angajează să fie un actor activ în modelarea viitorului. De mai bine de 5 ani, ajută la integrarea noilor generații de ingineri software pe piața muncii, în timp ce investește permanent în dezvoltarea competențelor profesionale ale actualilor specialiști. Pentru a rămâne competitivi, încurajăm învățarea continuă în rândul echipelor noastre și creăm contexte specifice prin care colegii noștri se pot dezvolta și crește profesional.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE