Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs - Schwarz Group oferă oportunități unice pentru viitori angajați

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00.

𝗣𝗲𝘀𝘁𝗲 𝟲𝟬 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝗽 𝗱𝗶𝗻 𝗱𝗼𝗺𝗲𝗻𝗶𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗴𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶𝗲𝗶 au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Printre participanți se numără și Grupul Schwarz, care este o companie internațională, numărul unu în Europa în domeniul comerțului cu amănuntul, cu aproximativ 550.000 de angajați la nivel mondial și peste 13.400 de magazine în peste 33 de țări.

Grupul include două divizii de retail bine cunoscute, Lidl și Kaufland, dar și producție și reciclare, și are sediul în Neckarsulm, în Baden-Württemberg. În plus, Schwarz Dienstleistung KG oferă servicii complete pentru companiile asociate ale grupului Schwarz. D

„Din 2018, ne-am pus inima și sufletul pentru a transforma diverse posibilități IT în concepte și soluții, pe care le menținem în funcțiune în mod durabil.

Dorim în permanență colegi cu mintea deschisă, pasionați de tehnologie și de dezvoltarea de software, dornici să învețe și să aibă o contribuție solidă la afacerea Schwarz IT. Diversitatea și incluziunea sunt prioritățile noastre cheie ori de câte ori căutăm noi membri ai echipei.”, se arată în comunicatul transmis de companie.

Care este principala provocare a unui angajator în contextul economic și social actual?

„Povestea de succes a Schwarz IT HUB trece la nivelul următor. Suntem încântați să anunțăm o nouă etapă în dezvoltarea echipei noastre, cu o componentă suplimentară de integrare în structurile Grupului Schwarz. În vară, am deschis noi oportunități în domeniul zonei de infrastructură IT, servicii și suport IT și noi tehnologii (Golang sau Mendix, de exemplu).

Începând din această toamnă, încorporăm o nouă divizie care oferă servicii în zona administrativă și operațională, servicii pe care le vom oferi atât la nivelul Schwarz Group, cât și anumitor companii din grup în țările în care suntem prezenți.

Ne concentrăm pe dezvoltarea, implementarea și întreținerea de software, dar ne extindem și către alte servicii. Ne bucurăm că avem o echipă extraordinară. Alegerea strategică a grupului de a dezvolta în continuare echipa din România este motivată în primul rând de performanța oamenilor de aici și de potențialul noilor colegi cu care intenționăm să creștem împreună.”

Cum găsește angajatorul un limbaj comun cu noua generație de angajați?

„Toate valorile noastre organizaționale, politicile, credințele, normele și practicile de lucru au ca scop asigurarea unei bune cooperări, a unui mediu de lucru prietenos, a distracției, a unei comuniuni semnificative și care să dea putere angajaților la nivel local și în parteneriat cu colegii din Schwarz Group. Împreună, elaborăm cele mai bune soluții posibile pentru Schwarz Group, modelându-ne gândirea, acțiunile și munca în echipă. În fiecare zi, implementăm soluții digitale și de management complete pentru platformele de comerț electronic ale diviziilor noastre de retail, Lidl și Kaufland.

Lucrăm exclusiv cu cele mai recente tehnologii și servicii digitale, inclusiv SAP S/4 HANA, programare în cloud, învățare automată și testare A/B. Nu există o mărime unică atunci când vine vorba de strategii IT. Așa că dezvoltăm soluții flexibile, personalizate, adaptate la nevoile unice ale clienților noștri.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE