Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Rohde & Schwarz Topex, lider pe piața ATC: Noi transformăm ideile în realitate

O conversație s-ar putea să valoreze mai mult decât un CV. De aceea POLIJOBS își propune să îi conecteze pe studenții ingineri implicați, pasionați și curioși cu angajatorii de top ai României.

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din București, ajuns la cea de-a V-a ediție, va avea loc în perioada 16 și 17 noiembrie, între orele 10.00 și 17.00.

Într-un singur loc, sub cupola Rectoratului Politehnicii, peste 60 de companii inovatoare din domeniul ingineriei vor să îi cunoască pe cei peste 30.000 de tineri ingineri. Față în față. Să afle direct de la aceștia care sunt interesele lor profesionale, ce realizări și abilități au, ce competențe au acumulat în timpul studenției și ce îi interesează la viitorii angajatori.

Înființată în 1990, Rohde & Schwarz Topex, parte a grupului german Rohde & Schwarz din anul 2010, este un nume recunoscut în cadrul industriei controlului traficului aerian, cu acces la piețele din întreaga lume.

CERTIUM® VCS, unul dintre cele mai inovatoare produse ale companiei, este cea mai răspândită soluție VCS full-IP de pe piață, ce oferă noi niveluri de siguranță, securitate și eficiență în controlul traficului aerian.

Inovație, performanță continuă și o relație strânsă cu clienții și angajații. Pe asta se bazează cultura companiei Rohde & Schwarz Topex.

Lider pe piața ATC, cu peste 270 de angajați, Rohde & Schwarz Topex este o companie dinamică, care continuă să se dezvolte și este în căutare de noi talente.

Cu un sediu modern, parte a conceptului My Hive, compania le oferă angajaților facilități importante și oportunitatea de a participa le evenimente afterwork organizate pentru comunitate.
Sediul companiei mai include departamente de cercetare și dezvoltare, dar și unități de producție.

În căutare de specialiști IT

Cu un portofoliu larg de clienți la nivel mondial, compania este în căutare de specialiști din domeniul IT, dornici de oportunitați remarcabile și de evoluție în carieră.

Extinderea pe care se bazează îi face pe Rohde & Schwarz Topex să caute în permanență noi talente, care să pună în practică toate cunoștințele dobândite în facultate și să se transforme în buni profesioniști, iar compania este pregătită să le ofere un mediu perfect pentru dezvoltare, ajutându-i să-și atingă potențialul.

Ce își doresc tinerii de la angajatorii de azi

Rohde & Schwarz Topex știe că majoritatea tinerilor din noua generație sunt dornici de evoluție rapidă, renume, recunoaștere, vizibilitate. Totodată, compania este conștientă că dincolo de aspecte precum salariul, beneficiile sau condițiile de muncă, angajatorul ia in calcul elemente precum echilibrul între viața personală și job, oportunitățile de dezvoltare, recunoașterea meritelor și cultura organizațională.

”Tinerii se așteaptă ca tehnologia să facă parte din viața de birou, deoarece au fost expuși la tehnologie foarte devreme. Lucru care acum se transpune într-o mai mare adaptabilitate, flexibilitate, apetență pentru inovare si abilități tehnice mai avansate comparativ cu generațiile anterioare. Ei au o viziune diferită asupra muncii și a modului in care petrec timpul după job”, arată reprezentanții Rohde & Schwartz Topex.

Pentru Rohde & Schwarz Topex nevoile angajaților sunt prioritare. Compania își dorește să fie in pas cu ultimele tehnologii, să pună la dispoziția tinerilor ingineri dotări de ultima generație, programe de dezvoltare profesională și acces la evenimente de profil.

La Rohde & Schwarz Topex îți poți transforma ideile în realitate

Indiferent de stadiul carierei în care participanții la târg se află, studenți, absolvenți sau practicieni cu experiență, la Rohde & Schwarz Topex vor găsi oportunități de carieră provocatoare.

"Împreună așteptăm să împărtășim pasiunea pentru spiritul de echipă, tehnologia inovatoare și un mediu de lucru excelent! Ne ghidăm după mottoul Make ideas real și am făcut-o chiar de la început. Vino alături de noi pentru a-ți transforma ideile în realitate!", le transmit reprezentanții Rohde & Schwarz Topex studenților de la Politehnica București.

De ce Rohde & Schwarz Topex

Piața muncii se confruntă din ce în ce mai des în ultima perioadă cu dificultăți în identificarea talentelor și păstrarea angajaților valoroși, iar principala provocare este aceea de a-i oferi angajatului starea de bine de care are nevoie la locul de muncă. Politicile de wellbeing au câștigat tot mai mult teren și uneori fac diferența în alegerile candidaților.

În același timp, pandemia a schimbat fundamental modul de lucru și tot mai mulți tineri sunt tentați să opteze în continuare pentru munca de acasă în detrimentul prezenței fizice la birou. Angajatorul este astfel nevoit să găsească un echilibru și să dea dovadă de flexibilitate, astfel încât să satisfacă această nevoie a salariaților.

Rohde & Schwarz Topex este o companie interesată de atragerea tinerilor capabili și, dincolo de a-i aduce în echipă, vrea să îi păstreze. De aceea, în prioritățile constante ale companiei este și starea de bine a angajaților săi.

"Acordăm o atenție deosebită integrării noilor colegi, îi ajutăm să se familiarizeze cât mai repede cu proiectul la care lucrează și cultura noastră organizațională", mai transmit reprezentanții Rohde & Schwarz Topex.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE