Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. GMV oferă soluții avansate din punct de vedere tehnologic în Aeronautică și Apărare

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă. Ajuns la a cincea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 60 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Prin participarea la POLIJobs, toți cei aflați în căutarea unei oportunități de carieră au șansa de a discuta direct cu angajatorii.

GMV, printre companiile participante la POLIJobs

Printre companiile participante se numără și GMV, un grup spaniol cu capital privat, care operează la nivel mondial. Înființat în 1984, operează în nouă sectoare principale: Aeronautică, Spațiu, Apărare, Sănătate, Securitate, Transport, Telecomunicații, Tehnologii informaționale pentru administrația publică și marile companii.

GMV gestionează în prezent 8 centre de lucru în Spania și birouri în Franța, Germania, Malaezia, Polonia, Portugalia, România, Marea Britanie, SUA și Columbia, Olanda, Belgia.

Obiectivul companiei este de a sprijini procesele clienților prin soluții avansate din punct de vedere tehnologic, oferind sisteme integrate, produse și servicii specializate. Acestea variază de la servicii de consultanță și inginerie până la dezvoltarea de software și hardware.

Care este principala provocare a GMV în contextul economic și social actual?

„Cea mai mare provocare în contextual actual este de a atrage profilele potrivite și de a le oferi angajaților toate beneficiile și confortul de care au nevoie”, au transmis reprezentații companiei.

Cum găsește GMV un limbaj comun cu noua generație de angajați?

„Limbajul comun pe care îl găsim cu noua generație de angajați este întodeauna comunicarea. Suntem deschiși să îi ascultăm și încercăm să le oferim toate mijloacele posible de comunicare pentru ca ei să poată simți că avem toată deschiderea către ei”, au precizat reprezentanții GMV.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE