Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. GENERAL ELECTRIC Vernova oferă tinerilor pasionați de IT oportunități pentru a se dezvolta

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă.

Ajuns la a șasea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 15-16 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 100 de companii de top din domeniul ingineriei, din peste 20 de domenii de activitate, au pregătit pentru tine numeroase oportunități de carieră.

GENERAL ELECTRIC Vernova participă la POLIJobs

Suntem un Global Delivery Center ce oferă asistență tehnică la nivel mondial pentru proiecte precum integrare, dezvoltare de software și testare. Mai mult, centrul contribuie la stabilitatea rețelei energetice, sprijinind furnizorii de energie să reacționeze prompt la fluctuațiile cererii de energie din rețea și să asigure siguranța rezervelor de energie.

Echipa GE Vernova Digital are un rol important în dezvoltarea sistemelor informatice pentru actorii principali de pe piețele energetice din Europa, America de Nord și de Sud, Australia, Africa și Orientul Mijlociu; aceasta oferă, în același timp, servicii la fața locului și livrează, în prezent, majoritatea produselor din portofoliul GE pentru EMS (Sistemul de Management al Energiei), DMS (Sistemul de Management al Distribuției), MMS (Sistemul de Management al Pieței) și Asset Management.

Considerăm că participarea la acest târg de joburi ne oferă șansa de a intra în contact cu viitorii ingineri, avem posibilitate de a promova programul de internship ce-l vom deschide în 2024 și cel mai important aspect ține de faptul că putem obține feedback direct de la tinerii studenți, absolvenți cu privire la așteptările acestora de la un angajator.

Concluzionând, este o oportunitate extraordinară de a construi punți între lumea academică și cea corporativă pentru beneficiul ambelor părți.

Cum arată jobul și angajatul viitorului în industria IT

”Aș începe prin a menționa că industria IT este dinamică, iar specificațiile exacte ale joburilor și cerințele pot varia în funcție de proiecte și de trendurile din piață. Este lesne de înțeles că angajații viitorului vor trebui să-și mențină flexibilitatea și să investească în învățare continuă pentru a rămâne relevanți în acest domeniu aflat intr-o continuă evoluție.

Creionând un profil al angajatului din viitor, acesta ar arăta astfel: abilități tehnologice solide, gândire creativă cu focus pe inovație, adaptabilitate și abilități bune de colaborare, comunicare”, au declarat reprezentanții GENERAL ELECTRIC Vernova.

Care este perspectiva companiei asupra modului în care tehnologia schimbă piața muncii din România?

”Dintr-o perspectivă tehnologică, credem că piața muncii va continua să urmeze tendința evolutivă, cu tot mai mulți absolvenți adoptând cele mai recente progrese tehnologice, asigurându-se în același timp că acestea sunt bine conectate la cerințele clienților și ale industriei.

Piața muncii din România se află deja pe un val excelent de oportunități, astfel că se așteaptă ca diversificarea abilităților să devină tendința principală pentru perioada următoare”, au precizat oficialii companiei.

Când are loc PoliJOBS

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București găzduiește în perioada 15-16 noiembrie 2023 cel mai mare târg de job-uri din domeniul tehnic din acest an, PoliJOBS. Evenimentul va conecta companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți și absolvenți.

PoliJOBS, ajuns la cea de a VII-a ediție, este un eveniment de referință pentru tinerii studenți, ingineri și pentru piața muncii din România. Organizat cu pasiune și dedicare de către Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București, prin intermediul Biroului de Plasare a Forței de Muncă- PoliJOBS, evenimentul oferă o platformă esențială de interacțiune între studenți, absolvenți și potențiali angajatori.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE