Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Coca-Cola HBC oferă oportunitățile extraordinare de dezvoltare, fiind considerată o școală de business

Publicat de: Euronews

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie.

60 de companii de top din domeniul ingineriei au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Coca-Cola HBC, o companie pentru toți

Printre companiile participante se numără și Coca-Cola HBC, o companie pentru toți, care oferă celor 715 millioane de consumatori din peste 29 de țări mai mult de 100 de mărci de băuturi. Compania își adaptează în mod constant portofoliul, începând cu reducerea zahărului din băuturi, până la dezvoltarea unor produse noi, inovatoare.

Care este principala provocare a unui angajator în contextul economic și social actual?

„Atragerea de personal calificat este una dintre provocările principale din ultimii ani. Fie că vorbim de roluri de Blue Collar sau de White Collar, este din ce în ce mai greu să găsești candidații potriviți. Deficitul de forță de muncă calificată este o provocare care se regăsește în cam toate domeniile și, din păcate, nu-și va găsi rezolvarea pe termen scurt, deci este probabil ca și în următorul an să ne confruntăm cu această provocare,” a declarat Coca-Cola HBC, printr-un comunicat de presă.

Oportunități economice

Folosind un mix între cultura organizațională deschisă, flexibilitatea și oportunitățile extraordinare de dezvoltare, sunt principalele modalități prin care Coca-Cola HBC se menține un angajator relevant pentru noua generație de angajați.

„Coca-Cola HBC a fost mereu considerată o școală de business, care investește în oameni și formează unii dintre cei mai buni profesioniști din piață. Mizăm pe o cultură organizațională deschisă ce are la bază diversitatea și egalitatea de șanse, si un mediu de lucru care le permite angajatilor să își atingă potențialul (traininguri, expunere la nivel regional, posibilitatea de a fi parte din proiecte interesante și cu impact etc). Avem un program de lucru flexibil în sistem hybrid și oferim colegilor beneficii flexibile care acoperă o gamă variată, astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor și preferințelor fiecărui coleg, indiferent de generatia din care face parte,” a declarat Coca-Cola HBC, printr-un comunicat de presă.

Împreună cu partenerii de îmbuteliere, compania are peste 700.000 de angajați, oferind oportunități economice comunităților locale din întreaga lume.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE