Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. Bunge oferă studenților posibilitatea de dezvoltare într-o companie multinațională inovatoare

Târgul de cariere organizat de Universitatea Politehnica din Bucureşti (UPB), POLIJobs, care conectează companiile inovatoare cu unii dintre cei mai străluciți studenți ingineri, a ajuns la cea de-a V-a ediție și va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10.00-17.00.

Peste 60 de companii de top din domeniul ingineriei au pregătit numeroase oportunități de carieră: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Printre companiile participante se numără și Bunge o companie internațională care activează în domeniul agriculturii. Scopul organizației este acela de a conecta agricultorii cu consumatorii pentru a furniza lumii alimente, furaje și combustibil esențiale într-un mod sigur și durabil.

„Din 1818, Bunge este o parte cheie a sistemului alimentar global. Lucrăm pentru a pune pe masă alimente de calitate, pentru a crește sustenabilitatea acolo unde ne desfășurăm activitatea, pentru a consolida securitatea alimentară globală și pentru a ajuta comunitățile să prospere.

Produsele noastre sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații, cum ar fi hrana pentru animale, uleiuri de gătit și făină, precum și panificație și cofetărie, alternative de grăsime lactate, carne pe bază de plante și nutriție pentru sugari. Bunge are, de asemenea, un rol important de jucat în utilizarea infrastructurii noastre vegetale pentru a ajuta la alimentarea soluțiilor de energie regenerabilă.”

„Căutăm mereu cele mai bune talente pentru pozițiile noastre industriale și inginerești, inclusiv în România, pentru a lucra și a dobândi abilități tehnice în procesele de producție, proiecte și inițiative de îmbunătățire continuă. Oferim studenților UPB posibilitatea de a-și începe cariera în centrul unei multinaționale inovatoare din domeniul agrobusiness-ului, cu operațiuni globale și peste 300 de facilități în întreaga lume.”

Care este principala provocare a unui angajator pentru mediul economic și social actual?

„În ultimii ani, modul în care oamenii lucrează și munca în sine s-au schimbat semnificativ. Pandemia a accelerat schimbarea stilului de lucru la unul hibrid și de la distanță și a existat o schimbare a așteptărilor angajaților. Piața potențialilor angajați a devenit, de asemenea, foarte dinamică. La Bunge, aducem oportunitatea de a face parte dintr-o companie care contează într-o industrie care importantă și oferim cariere durabile.  Bunge este un loc minunat pentru a construi o carieră de succes, plină de multe oportunități de creștere. La Bunge, prețuim și investim în oameni care cred în scopul nostru și sunt dispuși să-l respecte în fiecare zi.”

Cum găsește angajatorul un limbaj comun cu noua generație de angajați?

„Bunge este o companie globală și oferă angajaților săi de pretutindeni un mediu de lucru inovator, dinamic, cu adevărat global, bazat pe valori comune, siguranță și oportunități de dezvoltare. Ne dorim oameni talentați care sunt pasionați să ofere cele mai bune rezultate clienților noștri, unii altora și lumii, protejând în același timp planeta noastră pentru generațiile viitoare.”

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE