Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. BearingPoint, consultanță în domeniul managementului și tehnologiei

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă. Ajuns la a cincea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 60 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Prin participarea la POLIJobs, toți cei aflați în căutarea unei oportunități de carieră au șansa de a discuta direct cu angajatorii.

BearingPoint, printre companiile participante la POLIJobs

Printre companiile participante se numără și BearingPoint, o companie independentă de consultanță în domeniul managementului și tehnologiei, cu rădăcini europene și o acoperire globală.

„BearingPoint Products oferă soluții digitale și software inovatoare bazate pe proprietate intelectuală, dezvoltate pentru a rezolva provocări de afaceri unice pentru clienții noștri internaționali. Acoperim toate ariile ciclului de viață al dezvoltării de software, management de produs, UI/UX, inginerie, testare și mentenanță”, au transmis reprezentanții companiei.

Care este principala provocare a BearingPoint în contextul economic și social actual?

„Principala provocare pe care cam orice angajator o are, în momentul de față, este retenția, mai ales în rândul tinerilor. Ei sunt bombardați de informații, de opțiuni și dacă nu asigurăm un plad de carieră etapizat, transparent, ușor de obținut, ușor de atins, oamenii nu vor sta alături de acel angajator”, a precizat un reprezentant BearingPoint.

Cum găsește BearingPoint un limbaj comun cu noua generație de angajați?

Ca angajator, trebuie să asiguri „o linie de comunicare deschisă între angajați și management, să-i asculți, să te mulezi după nevoile lor, să evoluezi împreună cu nevoile oamnenilor, să te aliniezi cu tendințele pieței, cu cerințele, așa cum ne aliniem cu cerințele de piață din punct de vedere tehnologic, cu produse noi”, a adăugat reprezentatul BearingPoint.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE