Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

(P) POLIJobs. AKKODIS creează un viitor mai inteligent

Târgul de cariere „POLIJobs” organizat de Universitatea Politehnica din București conectează companiile inovatoare din domeniul ingineriei cu studenții interesați să-și găsească un loc de muncă. Ajuns la a cincea ediție, evenimentul va avea loc în perioada 16-17 noiembrie, între orele 10:00-17:00, în Hol AN din Rectorat.

Peste 60 de companii de top au pregătit numeroase oportunități de carieră pentru studenții și absolvenții UPB: programe de burse, internshipuri, joburi part-time sau full-time, entry-level, middle-level sau senior level.

Prin participarea la POLIJobs, toți cei aflați în căutarea unei oportunități de carieră au șansa de a discuta direct cu angajatorii.

Akkodis, printre companiile participante la POLIJobs

Industria inteligentă este locul în care digitalul și ingineria converg într-o lume conectată, remodelând industrii întregi și oferind soluții pentru unele dintre cele mai dificile provocări ale lumii.

La Akkodis, aducem împreună soluțiile digitale și de inginerie, creând un viitor mai inteligent pentru toată lumea. Suntem o echipă diversă de 50.000 de ingineri și experți digitali, care operează în 30 de locații”, au precizat reprezentanții Akkodis.

În România, echipa Akkodis numără peste 800 de ingineri și experți IT care lucreză la proiecte locale și globale, în industria auto, aerospațială, feroviară, IT, comunicații și Life Science. Există șase centre de competențe în țară, respectiv în București, Pitești, Titu, Iași, Cluj și Timișoara.

Am fost nerăbdători să participăm la acest eveniment, deoarece în ultimii doi ani ne-a lipsit foarte mult interacțiunea reală, cea față în față, cu candidații pe care dorim să îi cunoaștem și să le prezentăm pozițiile disponibile în compania noastră. În plus, avem un nou brand – Akkodis, un brand puternic, pe care ne dorim să-l facem cunoscut, iar cu ajutorul participarii la acest eveniment îi putem da și o față umană, prin reprezentanții nostri. Pe parcursul celor două zile, la stand, vor fi prezenți și colegi din echipele noastre operaționale ”, au afirmat reprezentanții Akkodis.

Care este principala provocare a Akkodis în contextul economic și social actual?

În actualul context socio-economic, provocările sunt diverse - identificarea forței de muncă pregătită și adaptabilă, păstrarea pe temen lung a angajaților - deși oferim flexibilitate, program hybrid și telemuncă, iar “duelarea” pe un număr mic de candidați în unele ramuri ale industriilor în care activăm își spune si ea cuvantul”, transmite Akkodis.

Cum găsește Akkodis un limbaj comun cu noua generație de angajați?

Noua generație de angajați vine și cu lucruri bune: creativitate, curiozitate, flexibilitate. Dar are nevoie de organizare și de o structură pe care o acceptă, dacă aceasta este comunicată corect și concis. În general, ceea ce le promiți trebuie să se și întâmple, nefiind obișnuiți să aștepte”, au concluzionat reprezentanții Akkodis.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE