Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Orașul din Bulgaria, considerat de Emmanuel Macron printre destinațiile europene de top

Oraşul bulgar Varna, de la Marea Neagră, se numără printre destinaţiile europene de top pe care preşedintele francez Emmanuel Macron le recomandă oamenilor să le viziteze, într-o postare video pe Instagram, potrivit agenției bulgare BTA, citată de Agerpres.

În videoclip, Macron răspunde la o întrebare despre ce destinaţie ar recomanda să fie vizitată în Europa. El a enumerat mai multe oraşe şi ţări, începând cu Varna.

Preşedintele francez a vizitat Varna împreună cu soţia sa, Brigitte Macron, în 2017, la invitaţia preşedintelui bulgar Rumen Radev, şi apoi a premierului de atunci, Boyko Borissov.

Ce destinații de vacanță recomandă Emmanuel Macron

De asemenea, Macron recomandă şi Split, ruinele veacurilor trecute din Roma, Andaluzia şi minunile ei din Spania. Macron şi-a exprimat dorinţa de a vizita Lisabona, oraşul lui Pessoa, şi a menţionat Salzburg, ţările baltice şi Danemarca.

El adaugă că există multe locuri în Europa cu o istorie bogată pe care le-ar vizita cu plăcere şi numeşte Europa o comoară pe care oamenii ar trebui să o iubească în continuare.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE