Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Chișinău: O polițistă băută a intrat cu mașina într-un grup de pietoni. A ucis o femeie și a rănit două fete

Publicat de: Euronews

O polițistă din Republica Moldova a urcat băută la volan și a lovit trei pietoni care mergeau pe trotuar. Accidentul, produs noaptea trecută, s-a petrecut într-o suburbie a Chișinăului.

O femeie a murit, iar o fetiță de șase ani și o adolescentă au fost rănite. Polițista care a produs accidentul avea o alcoolemie în aerul expirat aproape de două ori mai mare decât norma legală.

Șoferița a fost reținută pentru 72 de ore, iar organele de anchetă au deschis dosar penal. Totodată aceasta a fost suspendată din funcție.

Ce spun autoritățile de la Chișinău

”Poliția a fost sesizată despre comiterea unui grav accident rutier în comuna Sîngera.Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, șoferul automobilul de marca Toyota a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, tamponând trei pietoni.

Colegii noștri au stabilit că la volanul mașinii se afla o tânără de 22 de ani, angajată a INSP. Aceasta deține permis de conducere și se afla în afara orelor de serviciu”, potrivit unui comunicat transmis de autorități.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE