Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

O companie plătește 2.500 de dolari și oferă abonament anual gratuit pe platformele de streaming pentru a te uita la filme de Crăciun. Jobul, doar pentru rezidenții americani

Jobul visurilor există. Anul acesta, o companie vrea să vă plătească 2.500 de dolari pentru a fi "privitorul șef", care va avea sarcina foarte plăcută de a viziona 25 de filme de Crăciun în 25 de zile.

Într-adevăr, CableTV este în căutarea acestui nou job. Tot ce trebuie să faceți este să clasificați filmul folosind trei categorii (factor de nostalgie, povestiri înduioșătoare și veselie generală de sărbători) și să evaluați serviciul de streaming selectat.

Filmele includ totul, de la Miracle on 34th Street, Elf, The Muppet Christmas Carol, Die Hard și Home Alone, potrivit Euronews Culture.

Dacă acest lucru nu este suficient pentru a vă înscrie, CableTV oferă, de asemenea, un abonament pe un an la Netflix, Disney+, Amazon Prime, Max, Apple TV+ și Hulu.

Nu vă entuziasmați prea tare. Pentru a aplica la acest job trebuie să fii rezident american.

"Singura cerință este să ai o dragoste profundă pentru filmele de sărbători, inima deschisă și voința de a face un maraton de 25 de filme în 25 de zile", adaugă site-ul CableTV.

Așadar, pentru românii noștri care sunt rezidenți americani cu vârsta de peste 18 ani (o altă cerință pentru această sarcină încântătoare), aplicațiile se pot face aici. Aveți timp până la 1 decembrie pentru a face acest lucru. Câștigătorul va fi contactat prin e-mail pe 5 decembrie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE