Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nostalgia, festivalul care unește generații. Cum au petrecut bucureștenii acest weekend, în Parcul Izvor

Un eveniment cu muzică veche pentru oameni noi. În acest weekend, în parcul Izvor din Capitală tinerii au dansat neosteniți pe muzica preferată a părinților lor. Hiturile pe care se dansa odinioară la petreceri au încins atmosfera toată noaptea în Capitală.   

Festivalul Nostalgia a adus în același loc adolescenţi și oameni trecuți de prima tinerețe. Mii de oameni s-au distrat și au dansat până în zori în parcul Izvor din Capitală. 

Probabil e festivalul la care toată lumea poate sa danseze, pentru ca va găsi toate genurile muzicale, în special hituri și cele mai cunoscute melodii. Latino, electronică sau lăutărească, s-a cântat pentru toate gusturile şi pe toate ritmurile.

”E prima data cand vin, e foarte interesant și încerc să mă bucur de ce privesc. Depinde și de vârsta și dacă îți place muzica, orice tip de muzica, începi sa apreciezi si muzica de pe timpul părinților noștri.”, a spus una dintre fetele prezente la eveniment.

”De cele mai multe ori am retrait cu părinții mei de mic melodiile respective. Am recunoscut foarte multe melodii care păreau actuale pentru noi, dar de fapt erau foarte vechi.”, a adăugat un băiat.

Nostalgicii sunt așteptați la festival și duminică seară. Atmosfera este garantată până în zori.





ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE