Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Nikki Haley contestă sănătatea mintală a lui Donald Trump, după ce acesta a confundat-o cu Nancy Pelosi

Candidata republicană la președinția SUA, Nikki Haley, contestă sănătatea mintală a lui Donald Trump, după ce fostul președinte a confundat-o pe aceasta cu democrata Nancy Pelosi, în timp ce vorbea despre atacul din 6 ianuarie 2021 asupra Capitoliului.

Nikki Haley contestă sănătatea mintală a lui Donald Trump

"Aseară, Trump, care se afla la un miting, a continuat să mă menționeze de mai multe ori și să întrebe de ce nu am luat măsuri de securitate în timpul revoltelor de la Capitoliu. De ce nu m-am descurcat mai bine cu evenimentul din 6 ianuarie. Nici măcar nu eram în DC pe 6 ianuarie, eu atunci nu eram în funcție.

Se spune că s-a încurcat, că vorbea despre altceva, că vorbea despre Nancy Pelosi. M-a menționat de mai multe ori în acel context. Îngrijorarea pe care o am - și nu spun nimic derogatoriu - este că, atunci când ai de-a face cu presiunile unei președinții, nu poți să ai îndoieli asupra acelei persoane, dacă e aptă mental să o facă", a spus fostul guvernator al Carolinei de Sud.

Cu o seară înainte, Donald Trump, care vizează un nou mandat de președinte al SUA, s-a lăudat cu abilitățile sale cognitive.

"Cu câteva luni în urmă am făcut un test pe care mi l-a dat medicul meu. Și l-am trecut. Vă voi anunța eu când o să-mi fie rău. Chiar cred că o să vă pot spune asta, pentru că într-o zi chiar îmi va merge prost. Simt că mintea mea este mai puternică acum decât era în urmă cu 25 de ani", a spus Donald Trump, la un eveniment de campanie din Manchester, New Hampshire.

Nikki Haley (52 de ani) este devansată de Donald Trump în sondajele pentru a fi nominalizată de republicani drept candidat la președinție. La nivel naţional, omul de afaceri este văzut principalul favorit, în ciuda proceselor în care este implicat și care l-ar putea împiedica să candideze.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE