Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Neversea 2024: Când va fi organizat festivalul și ce prețuri au abonamentele

Cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie 2024, pe plaja Neversea, din Constanța. Organizatorii promit spectacole pline de energie, culoare și cele mai emoționante răsărituri de pe o plajă din Europa.

”Fanii se pot aștepta la o nouă ediție plină de personaje colorate, de animatori, dansatori, decoruri fantastice și scenele festivalului care asigură diversitatea muzicală, totul alături de adevărații headlineri: plaja și marea”, se arată într-un comunicat.

Preț special la biletele și abonamentele Nerversea 2023

Toți fanii Neversea au posibilitatea de a achiziționa abonamente la un preț special, înregistrându-se pe platformă și completând formularul: http://neversea.com/register.

Toți cei care se înregistrează pe platformă vor beneficia de un voucher de 100 RON pe care îl vor putea folosi la achiziția abonamentului de festival.

  • Un abonament General Acces, pentru toate cele 4 zile de festival, are prețul de 99 euro + taxe (554.40 Lei).
  • Acces VIP - 4 zile - 1114.40 Lei

Bilete se pot achiziționa accesând: https://neversea.com/tickets.

Ediția din 2023 a festivalului Neversea a adunat peste 270.000 de fani

Ediția 2023 a festivalul Neversea a oferit un mix perfect de genuri muzicale, iar în cele 4 zile de festival, 277.000 de fani s-au bucurat de muzică, de mare, de răsărit și de experiențe memorabile, alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup.

Pe scena de la Neversea 2023 au urcat nume mari: Lil Pump, Don Diablo, Lil Uzi Vert, J Balvin, Lost Frequencies, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Claptone, Vini Vici și mulți alții.

”Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român și aș putea să locuiesc aici. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, acestea au fost cuvintele adresate fanilor festivalului Neversea de J Balvin.

“România, ești minunată și te iubesc. Vreau să le arăt prietenilor mei danezi ce înseamnă acest festival extraordinar. Sunteți incredibili!”, a declarat MORTEN.

“Neversea, ești o bucurie de fiecare dată!”, a mărturisit Don Diablo.

Cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa își propune să aducă împreună cea mai tare gașcă de prieteni, care va cânta și dansa alături de artiștii lor preferați, pentru o vară plină de răsărituri de neuitat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE