Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Neversea 2024: Maluma, pentru prima dată la un festival din România. Cât costă abonamentele

Cea de-a șasea ediție a festivalului Neversea va avea loc în perioada 4-7 iulie 2024, pe plaja Neversea, din Constanța. Organizatorii promit spectacole pline de energie, culoare și cele mai emoționante răsărituri de pe o plajă din Europa.

”Fanii se pot aștepta la o nouă ediție plină de personaje colorate, de animatori, dansatori, decoruri fantastice și scenele festivalului care asigură diversitatea muzicală, totul alături de adevărații headlineri: plaja și marea”, se arată într-un comunicat.

Ce artiști vin la Neversea 2024

Maluma, superstarul global al muzicii reaggeaton vine pentru prima dată la un festival din România.

Pe scena principală a festivalului va ajunge Nick Carter, un icon al muzicii pop, membru al celebrei trupe Backstreet Boys, care vine în premieră în România la Neversea.

La ediția 2024 a celui mai mare festival organizat pe o plajă în Europa vor ajunge: Bebe Rexha, G-Eazy, Mahmut Orhan, Don Diablo, Alok, Salvatore Ganacci și mulți alții.

MALUMA, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop, ale cărui hituri de top și colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională, urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” și „11:11”, s-au bucurat de un succes internațional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. Fanii lui Maluma se pot bucura de cele mai tari hituri ale artistului la scena principală a festivalului.

Anul acesta, fanii Neversea se vor putea bucura de muzica artiștilor lor preferați la cele patru scene din festival: Mainstage, The Ark, Daydreaming și Oasis Carnaval.

Preț special la biletele și abonamentele Nerversea 2023

Toți fanii Neversea au posibilitatea de a achiziționa abonamente, pe site-ul Neversea.

De luni, 13 mai 2024, prețurile abonamentelor vor crește, așadar, mai sunt câteva zile în care fanii pot beneficia de prețuri speciale.

  • Un abonament General Acces, pentru toate cele 4 zile de festival, are prețul de 400.20 Lei (DOAR pentru cei cu domiciliul / reședința în Constanța)
  • GENERAL ACCESS - 4 zile - 690.20 Lei
  • GENERAL ACCESS - 4 zile - UNDER 25 - 574.20 Lei
  • Acces VIP - 4 zile - 1502.20 Lei

Ediția din 2023 a festivalului Neversea a adunat peste 270.000 de fani

Ediția 2023 a festivalul Neversea a oferit un mix perfect de genuri muzicale, iar în cele 4 zile de festival, 277.000 de fani s-au bucurat de muzică, de mare, de răsărit și de experiențe memorabile, alături de prieteni și de cei peste 150 de artiști din lineup.

Pe scena de la Neversea 2023 au urcat nume mari: Lil Pump, Don Diablo, Lil Uzi Vert, J Balvin, Lost Frequencies, Steve Aoki, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Claptone, Vini Vici și mulți alții.

”Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român și aș putea să locuiesc aici. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, acestea au fost cuvintele adresate fanilor festivalului Neversea de J Balvin.

“România, ești minunată și te iubesc. Vreau să le arăt prietenilor mei danezi ce înseamnă acest festival extraordinar. Sunteți incredibili!”, a declarat MORTEN.

“Neversea, ești o bucurie de fiecare dată!”, a mărturisit Don Diablo.

Cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa își propune să aducă împreună cea mai tare gașcă de prieteni, care va cânta și dansa alături de artiștii lor preferați, pentru o vară plină de răsărituri de neuitat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE