Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Neversea 2022, ediția cu cel mai mare număr de participanți. Peste 260.000 de oameni s-au distrat timp de patru zile

Publicat de: Mirabela Vasile

Ediția de anul acesta a festivalului Neversea s-a încheiat cu un record, peste 260.000 de oameni s-au distrat timp de patru zile, neîncetat, alături de peste 150 de artiști internaționali.

A fost ediția cu cel mai mare număr de participanți. Pe lângă numărul impresionant de fani ai festivalului care au venit din toate colțurile lumii, ediția 2022 a fost marcată și de emoția revederii dintre public și artiști, după doi ani de pauză.

Printre invitații speciali au fost și cei de la Black Eyed Peas, care au electrizat publicul cu cele mai cunoscute piese, iar Steve Aoki a avut un show incendiar, iar la final nu a lipsit nici celebra bătaie cu tort. În ultima seară, Delia, Tyga sau Timmy Trumpet i-au energizat pe cei prezenți, care au avut o ultimă noapte albă pe nisipul de la mare.

Deși show-ul a fost unul complet, unde luminile, artificiile și muzica au oferit un cadru de vis, mulți dintre oamenii prezenți la festival au văzut totul prin ecranele telefoanelor.

Deși semnalul era unul foarte slab, generațiile tinere au fost extrem de active pe rețelele de socializare, unde postau în timp real, tot ce se întâmpla la eveniment.

Cât de mult au cheltuit turiștii care au venit la Neversea

Turiștii au cheltuit o mică avere în aceste zile la Constanța pe cazare și mâncare. Cu un minimum de 100 de euro cheltuiți de un singur turist pe zi pentru cazare, mâncare și intrarea la festival, se adună peste 20 de milioane de euro la un număr de 260.000 de participanți, atât cât au anunțat organizatorii pentru cele patru zile de festival. Banii intră și în bugetul orașului Constanța, un impact economic considerabil pentru un singur weekend de vară.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE