Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mihai Stoica gătește pentru câini fără stăpân. Managerul FCSB s-a alăturat campaniei ”Tocăniță pentru toți Bobiță”

Managerul FCSB, Mihai Stoica, a gătit pentru peste 500 de câini fără stăpân. El s-a alăturat campaniei ”Tocăniță pentru toți Bobiță” – organizată la Adăpostul Speranța, cu scopul de a susține adopțiile responsabile. Cu această ocazie, el s-a reîntâlnit cu favorita sa: Levănțica, o cățelușă abandonată care în urmă cu mai mulți ani a primit o șansă la o nouă viață.

Mihai Stoica a tăiat legumele pentru tocănița gătită la Adăpostul Speranței. A fost ajutat și de fiica sa, Teodora.

Teodora Stoica: De la el știu de adăpost, dar acum eu l-am rugat să vină. Contează mult orice ajutor, puțin din timpul tău să vii aici să te joci cu ei.

Managerul general de la FCSB Steaua s-a întâlnit la adăpost cu o prietenă mai veche, cățelușa Levănțica, pe care a cunoscut-o în urmă cu doi ani.

Mihai Stoica – manager general FCSB: Ea este Levănțica. Cineva a încercat pe ea și pe fratele ei să îi înece și a scăpat. Nu ai cum să nu te îndrăgostești de ea. Cum poate să fie cineva atât de perfect?! E prea lipicioasă.

Mihai Stoica nu este prima vedetă care se alătură campaniei ”Tocăniță pentru toți Bobiță”, prin care conducerea adăpostului le oferă lunar patrupedelor o masă caldă.

Anca Tomescu - proprietar adăpost: E foarte importantă toată implicarea pe care o primim de la persoanele publice, vocea lor e puternică și contează.

Mihai Stoica este și donator de la distanță, adică o modalitate prin care cei care nu pot lua câinele acasă, contribuie la costurile necesare pentru întreținerea unui patruped.

Mihai Stoica – manager general FCSB: Sunt prea impresionate poveștile de aici, altfel ne-am crede sensibili, dar n-am fi. Și noi am trecut prin faza asta, am cumpărat, dar câinele adoptat iți aduce mai multă bucurie, că vine la pachet cu o poveste tristă și în momentul când schimbi viața unui suflet te simți mult mai bine.

Victor Gavril – coordonator asociație: Pe ce punem noi accent foarte mult e ca persoana care adoptă să fie responsabilă, să înțeleagă ce înseamnă adopția. Nu este un cadou pe care îl facem cuiva, un câine adoptat este un membru al familiei, asta încercăm noi să le spunem tuturor.

În luna ianuarie, au fost deja adoptați 10 câini fără stăpân. Demografia populației canine arată că la fiecare câine care își găsește o nouă familie, alți trei ajung în adăpost, după ce sunt găsiți abandonați pe străzi.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE