Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mașini luate de ape și numeroase gospodării inundate, în Tulcea, după o ploaie torențială

Mașini luate de ape și numeroase gospodării inundate, luni seară în Tulcea, după o ploaie torențială. Din fericire, nu au fost victime. Patru persoane au cerut ajutorul pompierilor, după ce autoturismele în care se aflau au fost luate de șuvoaie.

Imaginile au fost surprinse luni seară în Tulcea, unde sistemul de canalizare a orașului nu a făcut față unei ploi torențiale. Din fericire, pasagerii mașinii au fost evacuați de pompieri.

Daniel Năstase, purtător de cuvânt ISU Tulcea: Un echipaj din cadrul detașamentului de pompieri a intervenit pentru evacuarea a trei persoane aflate într-un autoturism surprins de o viitură, pe o stradă din Tulcea. Acestea au fost scoase din autoturism și transportate într-un loc mai înalt, refuzând asistența medicală.

Un alt echipaj din cadrul detașamentului de pompieri a intervenit în urma unui apel la numărul unic de urgență în apropiere de localitatea Agighiol pentru a salva o persoană aflată într-un autoturism surprins de șiroaiele de apă de pe carosabil.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Delta” au intervenit și pentru evacuarea apei din mai multe gospodării. Pagubele materiale nu au fost, deocamdată, estimate.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE