Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mai mulți români au ales să-și petreacă Crăciunul pe Litoral. La Eforie Nord, Moșul a coborât de pe acoperișul unui hotel

Moș Crăciun a adus cadouri tuturor copiilor de peste tot globul, iar bucuria lor este de nedescris. La fel de surpinși au fost și cei care l-au văzut pe Moșul care a coborât de pe acoperișul unui hotel din Eforie Nord, ca un adevărat alpinist.

Bucuria copiilor când au văzut cadourile sub bradul de Crăciun a fost surprinsă de părinți.

În stațiunea Eforie Nord, mare le-a fost mirarea copiilor când l-au văzut pe Moșul cum a coborât cu sacul în spate de la etajul al 14-lea al unui hotel. Simpaticul bătrânel a fost primit cu ropote de aplauze și strigăte de bucurie.

Moș Crăciun: „Călătoria a fost grea și lungă, dar ați văzut că am reușit să cobor câteva etaje, am ajuns la acești copii minunați, cuminți, nu scapă nimeni în seara aceasta, toți copiii o să primească un cadou.”

Copil: „Am primit o mașinuță de la Moșul. S-a cățărat pe acoperișul ăla.”

Momentul a fost savurat din plin și de părinți. Pentru zilele de sărbătoare, gazdele le-au pregătit bucate tradiționale și petreceri tematice.

Mulți turiști au ales Litoralul ca destinație de Crăciun

Sebastian Dobrin, bucătar: „Cârnați de Dobrogea, făcuți la noi aici, piept de pui, piept de porc, multă dragoste.”

Turistă: „Am vrut să vedem marea iarna și e și aproape, bugetul e mic, de-aia am ales marea.”

Turistă: „A fost o variantă mult mai ușoară și spre deosebire de munte a fost și mai ieftin, 2.500 de lei două persoane. La munte era 5.000. Marea e frumoasă și vara și iarna și e plină de surprize și am încercat un altfel de Crăciun.”

Turist: „Am zis că e mai liber, mai liniște, la munte e foarte aglomerat, aici e mai liniște, avem unde să ne mai plimbăm, relaxare.”

Turiștii care au venit pe litoral nu vor avea parte de zile geroase și nici de zăpadă. Va fi mult mai cald decât normalul perioadei, cu temperaturi de peste 10 grade Celsius.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE