Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Mai multe trenuri au avut întârzieri de până la șase ore din cauza unei șine rupte pe magistrala feroviară 300

Mai multe trenuri au avut întârzieri de câteva ore din cauza unei șine rupte în zona Beia-Mureni. Cursa cu cel mai lung timp de așteptare, de șase ore, a fost cea a trenului Viena-București, potrivit CFR Călători.

Din cauza unor probleme la infrastructura feroviară de pe secţia Sighişoara – Braşov (circulaţie care a fost închisă din cauza unei şine rupte), următoarele trenuri ale CFR Călători au staționat şi au înregistrat întârzieri semnificative:

-IR 347 Viena – Bucureşti Nord

-IC 532 Cluj Napoca/Arad – Bucureşti Nord

-IR 1735 Bucureşti Nord – Baia Mare

Circulația a fost reluată după ora 15.00.

Alte trenuri CFR au avut probleme săptămâna trecută

De altfel, la începutul acestei săptămâni s-au defectat locomotivele a trei trenuri de la CFR Călători, dintre care una la trenul internațional Budapesta - Timișoara - București, tren care a acumulat aproape patru ore de întârziere.

„CFR Călători informează că astăzi, 6 februarie 2023, trenul IR 79 Budapesta – București Nord va ajunge la destinație cu o întârziere de aproximativ 230 minute. Aceasta a fost generată atât din cauza condițiilor de circulație, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile cât şi din cauza unei defecțiuni care a avut loc la locomotivă, în stația Gura Motrului.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi le mulţumește pentru înţelegere.

Menţionăm că circulaţia trenurilor de călători se desfăşoară în condiţii de iarnă în special în zonele aflate sub avertizări meteo de vreme nefavorabilă, ceee ce poate conduce la întârzieri sau modificări.”, se arăta în comunicatul CFR.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE