Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Lucrările la Pasajul Unirii, gata până la începerea anului școlar. Anunțul prefectului Capitalei

Publicat de: Răzvan Mihalașcu

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a verificat, vineri, stadiul lucrărilor pentru reabilitarea și consolidarea Pasajului Unirii. Acesta au termen de finalizare începutul lunii septembrie.

Toni Greblă a primit asigurări din partea specialiștilor de pe șantier că lucrările vor fi finalizate până la începerea noului an școlar. Circulația ar urma să se desfășoare în condiţii de siguranţă în Pasajul Unirii, începând cu seara zilei de 4 septembrie, a anunțat Prefectura Capitalei.

Lucrările de reabilitare a Pasajului Unirii au început la mijlocul lunii iunie, "fiind în stadiu avansat de realizare". Prefectul Capitalei spune că a discutat cu proiectantul, constructorii şi reprezentanţii autorităţilor cu atribuţii în avizarea lucrărilor pentru redeschiderea traficului rutier.

"Aceştia vor urmări modul de execuţie şi finalizare a lucrărilor, în conformitate cu aspectele prevăzute în proiect, astfel încât eventualele observaţii să fie implementate rapid, iar avizele şi autorizaţiile să fie eliberate în cel mai scurt timp posibil", se arată într-un comunicat al Prefecturii Capitalei.

Prefectul a fost însoţit de Andrei Trocan, City Manager al Primăriei Sectorului 4. La analiză au participat şi reprezentanţi ai Primăriei Municipiului Bucureşti, Inspectoratului de Stat în Construcţii, Brigăzii Rutiere, companiei Apa Nova şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, instituţii cu atribuţii în recepţionarea lucrărilor.

"Prefectul Toni Greblă a menţionat că experienţa dobândită în realizarea acestei lucrări, într-un interval de timp scurt, trebuie să fie folosită de autorităţile locale şi în alte zone ale Capitalei, pentru asigurarea siguranţei cetăţenilor, fluidizarea traficului şi dezvoltarea durabilă a oraşului", au mai precizat reprezentanții Prefecturii Capitalei.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE