Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

La 53 de ani, Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară

Naomi Campbell a anunțat că a devenit mamă pentru a doua oară. În vârstă de 53 de ani, fotomodelul a dat vestea pe rețelele de socializare.

"Micuțul meu drag, să știi că ești prețuit peste măsură și înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezența ta. Bine ai venit, micuțule! Niciodată nu este prea târziu să devii mamă", a scris Naomi Campbell pe Instagram, alături de o fotografie în care apar brațele sale ținând bebelușul, dar și mâna primului său copil, o fetiță născută în 2021, care ține bebelușul de mânuță.

Fotomodelul britanic a declarat, pentru Sky Sports, că băiețelul său "este un adevărat dar de la Dumnezeu", dar nu i-a precizat numele.

Naomi Campbell a devenit mamă pentru a doua oară, la 53 de ani

Naomi Campbell a devenit prima dată mamă în mai 2021, cu câteva zile înainte să împlinească 51 de ani.

În martie 2022, fotomodelul a pozat alături de primul ei copil pe coperta revistei British Vogue, atunci când a confirmat că fiica ei nu este adoptată. Totodată, la vremea respectivă, Naomi Campbell a precizat că existau mai puțin de cinci persoane care știau că va avea un copil. De altfel, ea nu a dezvăluit numele fetiței sale.

Naomi Campbell și-a început cariera la 15 ani. Ea a fost primul fotomodel britanic de culoare care a apărut pe coperta revistei British Vogue.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE