Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Martha Stewart, model de copertă la 81 de ani. Milionara americană a apărut în Sports Illustrated

Milionara americană Martha Stewart a pozat în costum de baie pentru coperta ”Sports Illustrated” la vârsta de 81 ani, devenind astfel cea mai în vârstă persoană care să pozeze pentru revista din Statele Unite, relatează The Guardian.

Vedetă de televiziune și antreprenoare, Martha Stewart este unul dintre cele patru celebrități care au apărut în ediție din acest an a revistei ”Sports Illustrated” care își propune să onoreze femeile puternice care ”trăiesc într-o lume în care nu se simt limitate, nici în interior, nici în exterior". Celelalte modele au fost actrița Megan Fox, fotomodelul Brooks Nader și artista Kim Petras.

”Când am aflat că voi apărea în costum de baie pe coperta «Sports Illustrated», am spus: «e destul de bine». Cred că voi fi cea mai în vârstă persoană pe coperta Sports Illustrated”, a declarat Martha Stewart într-un interviu despre pictorial, potrivit sursei citate.

”Și nu mă gândesc prea mult la vârstă, însă am considerat că este un moment istoric și că ar fi bine să arăt foarte bine”, a adăugat ea.

Martha Stewart a fost fotografiată în Republica Dominicană de către Ruven Afanador. Antreprenoarea americană a fost întrebată ce părere ar avea Snoop Dogg, care este un prieten de-ai ei, despre faptul că pozează pentru Sports Illustrated. Ea a răspuns râzând:

”Snoop o să creadă că este fantastic”, a afirmat Stewart.

Martha Stewart a devenit, astfel, cea mai în vârstă persoană care a pozat în costum de baie pentru coperta revistei ”Sports Illustrated”. Ea a depășit-o pe Maye Musk, mama lui miliardarului Elon Musk, ce a pozat pentru ediția din 2022 a revistei, la vârsta de 74 de ani.

Martha Stewart, despre apariția pe coperta Sports Illustrated. ”O oportunitate unică în viață”

”Motto-ul meu a fost mereu: ”când te-ai oprit să te schimbi, ești terminat”, așa că m-am gândit, de ce să nu mă pregătesc pentru această oportunitate unică în viață?". a scris Stewart pe Instagram.

"Sper ca această copertă să vă inspire să vă provocați să încercați lucruri noi, indiferent de etapa vieții în care vă aflați”, a adăugat ea.

Cine este Martha Stewart, ”mama influencerilor”

Considerată de Sports Illustrated drept ”mama influencerilor”, Martha Stewart a devenit celebră în anii '80, când a început să scrie cărți de rețete culinare și să apară în emisiuni de televiziune ca bucătar-șef. Autoare a 99 de cărți, ea a prezentat numeroase emisiuni culinare, a lansat numeroase afaceri precum: propria revistă de lifestyle și propria linie vestimentară.

”Niciodată în viața ei nu a lăsat circumstanțele să îi dicteze rezultatul. S-a schimbat odată cu vremurile - mereu cu un pas înainte, se pare - pentru a construi un imperiu de afaceri de mare anvergură”, a spus despre Martha Steward, redactorul șef al Sports Illustrated Swimsuit, MJ Day.

În anul 2004, Martha Stewart a fost condamnată la închisoare, fiind acuzată că a mințit autoritățile referitor la o operațiune bursieră pe baza unor informații obtinute prin Insider Trading. Ea a fost încarcerată timp de cinci luni.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE