Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Jay Leno, la spital cu arsuri grave în urma unui incendiu. Care este starea fostului prezentator TV

Jay Leno s-a ales cu arsuri grave în urma unui incendiu care s-a declanșat în garajul său. Fostul prezentator al emisiunii „The Tonight Show” de la televiziunea americană NBC a anunțat că va avea nevoie de mai multe săptămâni de recuperare.

Leno meșterea la o mașină în garajul său, în momentul în care ar fi izbucnit un incendiu. Celebrul producător de televiziune a mărturisit că s-a ales cu arsuri, însă în acest moment este în stare stabilă.

„M-am ales cu arsuri grave în urma unui incendiu de la benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă pune pe picioare”, a declarat Jay Leno pentru publicația „Variety”, citată de The Associated Press.

Cauza producerii incendiului nu a fost deocamdată stabilită. În vârstă de 72 de ani, fostul prezentator al emisiunii „Tonight Show” are o impresionantă colecție de mașini în orașul Burbank, de la nord de Los Angeles.

Potrivit The Associated Press, reprezentantul lui Leno și compania sa de producție nu au răspuns solicitării de a face publice detalii despre starea de sănătate a celebrului producător.

Jay Leno, inclus în „Television Hall of Fame”

Jay Leno urma să fie prezent duminică la o conferință pe teme financiare organizată în Las Vegas, însă a fost nevoit să-și anuleze apariția din cauza „unei urgențe medicale grave”, conform publicației People.

Comediant, prezentator de televiziune și scriitor american, Jay Leno a făcut stand-up comedy mai mulți ani și apoi a devenit gazda emisiunii „The Tonight Show” de la postul NBC din 1992 până în 2009. Din luna septembrie 2009, el a prezentat talk-show-ul „The Jay Leno Show”, difuzat în prime-time, în fiecare seară, la ora 22:00, tot pe NBC.

Jay Leno s-a retras din televiziue în februarie 2014, când a fost inclus în „Television Hall of Fame”. Din 2014, el a început producerea emisiunii „Jay Leno's Garage”. În prezent, este gazda emisiunii concurs „You Bet Your Life”, pe care vrea s-o relanseze.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE