Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Instagram începe să testeze funcția de repostare a conținutului

De Antonia Ene  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

Instagram testează o nouă funcție, deja prezentă pe alte rețele de socializare. Platforma a confirmat că testează „repostările” pentru a aduce conținutul altei persoane în propria cronologie, transmite TechCrunch, potrivit TheVerge. Funcția de repostare este similară cu retweet-urile de pe Twitter sau cu butonul de distribuire care este deja activ pe Facebook și pe TikTok.

Distribuirea postării unei alte persoane pentru ca proprii urmăritori să o vadă în profilul personal nu este un lucru complet nou pentru utilizatorii Instagram. Ei au putut să partajeze postări publice pentru urmăritorii lor, dar numai în poveste (timp de 24 de ore) sau prin intermediul mesajelor directe.

Acum, noua opțiune le-ar permite utilizatorilor să partajeze o postare în fluxurile lor fără a fi nevoie să facă o captură de ecran și să o reposteze sau să foloseacă o altă aplicație care îndeplinește această funcție.

„Explorăm capacitatea de a redistribui postările în Feed – similară cu modul în care poți redistribui în Stories – astfel încât oamenii să poată împărtăși ceea ce rezonează cu ei și ca creatorii de conținut original să fie creditați pentru munca lor”, a declarat Seine Kim, un purtător de cuvânt al companiei Meta pentru The Verge, într-o declarație prin e-mail. „Plănuim să testăm această funcție, în curând, cu un număr mic de oameni”, a mai spus Seine Kim, dar a remarcat că funcția nu este încă disponibilă public pentru testare.

Distribuie

Taguri