Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Îndrăgostiții s-au pregătit de Valentine's Day. Cât au costat anul acesta cutiile cu trandafiri

Cadouri, flori și surprize pentru cei care sărbătoresc dragostea. Se apropie 14 februarie – Sfântul Valentin sau așa numita „Zi a Îndrăgostiților”.

Florăriile, cofetăriile, dar și centrele comerciale, și-au adaptat oferta momentului, iar inimioarele au devinit simbolul acestei perioade.

Într-o cofetărie din București, majoritatea prăjiturilor au fost ornate cu inimi din marțipan. Îi atrag pe cei care vor să-și îndulcească persoana dragă.

„Noi ne-am pregatit, avem prăjituri proaspete. Avem cu diferite tematici, cu inimioare, cu diferite compoziții, sunt prăjituri de casă, prăjituri naturale.”, a declarat Florentina.

Cât costă o cutie de trandafiri

Și vânzătorii de flori se bucură de clienți, în mare parte bărbați.

„Băieții sunt cumpărătorii, vă dați seama, burlacii mai mult. Trandafiri, lalele, dar în principiu merg trandafirii roșii. La o cutie de trandafiri oscilează prețul, de la 100-120-150, depinde cât dorește persoana respectivă.”, spune un comerciant.

În centrele comerciale, sunt organizate târguri de cadouri. De la bijuterii, ciocolate și accesorii, până la lucruri făcute manual. Broșe, pandative, cercei din flori naturale, realizate din flori presate sau fructe deshidratat acoperite de mai multe straturi de rășină ipoxilică.

Fie că vorbim despre un cadou personalizat sau o experiență special pregătită pentru persoana dragă, atenția este cea care contează cu adevarat. Dragostea poate fi sărbătorită în fiecare zi.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE