Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Încă un târg de Crăciun în București. Classical Christmas Market este amenajat în fața Operei Naționale

Atmosferă plăcută, colinde și un decor de poveste, toate acestea le găsiți la noul târg de Crăciun din București, proaspăt deschis pentru vizitatori. Classical Christmas Market este amenajat în fața Operei Naționale București.

Atracția târgului: Căsuța lui Moș Crăciun

În Capitală, încă un târg de Crăciun este gata să primească vizitatori. Classical Christmas Market este amenajat în fața Operei Naționale București. Într-un decor de poveste cei care ajung la târg au parte de o atmosferă magică.

Atracția principală a târgului este Căsuța lui Moș Crăciun. Copii au fost cei mai încântați să-l cunoască pe cel care le aduce în fiecare an daruri. I-au spus ce și-ar dori, iar Moșul la rândul său le-a spus câteva condiții.

Festival de colinde

Comercianți din toată țara au poposit la acest târg cu tot felul de bunătăți. Târgul este organizat de primăria Sectorului 5 în parteneriat cu Opera Națională București. Care este și responsabilă de muzica care va răsuna în toată această perioadă.

Daniel Jinga, managerul Operei Naționale Române: „O să avem un festival de colinde pe care l-am numit Stelian Olariu, amintirea celui longeviv. A condus 50 de ani corul Operei. Vor fi și alți artiști: Horia Brenciu, Marcel Pavel, Paula Selling.”

Târgul din fața Operei este deschis până pe 26 decembrie, iar intrarea este liberă.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE