Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Iggy Pop, pe scena Electric Castle. Rockerul american și-a impresionat fanii veniți să-l vadă

Iubitorii muzicii au avut parte de încă o noapte de distracție la Bonțida. Ajuns la 76 de ani, Iggy Pop este deținător al unui premiu Grammy pentru întreaga carieră și a fost  inclus în Rock and Roll Hall of Fame. La Bonțida, starul nu și-a dezamăgit fanii. 

Publicul de la Electric Castle a apreciat și muzica celor de la Pendulum. Trupa revine la festivalul de la Bonțida după 10 ani. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate Euronews România, chitaristul trupei Pendulum a dezvălui ce îi place cel mai mult în țara noastră.

Peredur ap Gwynedd, chitaristul trupei Pendulum: ”Am fost de câteva ori la Brașov, am fost la castelul lui Vlad Țepeș. Am fost la Timișoara, am fost la Craiova, am fost la București, am fost peste tot. (Reporter: Ce îți place cel mai mult în România?). Oamenii. Și peisajele. Îmi plac Munții Carpați. 

Absența de la festival a britanicilor de la Chemical Brothers care ar fi trebuit să concerteze și ei aseară i-a dezamăgit pe unii dintre fanii veniți de departe ca să-i vadă. 

”Ne-am gândit dacă să mai venim sau să cerem banii pe bilete înapoi. E păcat că nu au mai venit (n.r. cei de la Chemical Brothers)”, spune un turist din India. 

În această seară pe scena principală de la Electric Castle va concerta trupa rock britanică Nothing But Thieves.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE