Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Glenn Close are COVID-19 și nu va putea prezenta gala Premiilor Oscar 2023

Publicat de: Răzvan Mihalașcu

Actrița americană Glenn Close a fost diagnosticată cu boala COVID-19 și nu va putea prezenta gala Premiilor Oscar 2023, așa cum era planificat, relatează agenția The Associated Press.

În vârstă de 75 de ani, actrița se află în izolare și se odihnește, a precizat un reprezentant al acesteia. Deocamdată, organizatorii Premiilor Oscar nu au anunțat cine va prezenta prestigioasa ceremonie, în locul lui Glenn Close. Actrița se număra printre cele 40 de celebrități, printre care Halle Berry, Andrew Garfield, Jessica Chastain, Michael B. Jordan și Sigourney Weaver care vor prezenta duminică a 95-a ediție a Premiilor Oscar.

În 2022, artistul Lin-Manuel Mirand, nominalizat la Oscar, a fost nevoit să se retragă de la cel mai important eveniment al industriei cinematografice, după ce soția sa s-a infectat cu COVID-19.

Jimmy Kimmel va prezenta gala Premiilor Oscar 2023

Jimmy Kimmel va fi gazda galei din acest an. Va fi pentru a treia oară când comediantul american îndeplinește acest rol și prima oară din 2018.

Kimmel se alătură astfel celebrități care au prezentat singure Oscarurile, printre care Bob Hope, Billy Crystal, Johnny Carson și Whoopi Goldberg. La 14 ediții, Bob Hope a prezentat singur evenimentul, iar la alte cinci alături de alte vedete.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE