Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Gabriela Firea, despre candidatura la Primăria Capitalei: „Doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou”

Gabriela Firea spune că dacă cetăţenii bucureșteni o vor dori la viitoarele alegeri, se va întoarce ca primar general al Capitalei.

Vicepreședintele PSD spune că dacă va fi sănătoasă, și dacă mai are „energie și putere ca acum” va candida la Primăria Generală a Bucureștiului.

„Am fost întrebată de situația critică în care se află proiectele din București. Majoritatea proiectele pe care le-am început sunt acum blocate și nici nu se întrevede nimic bun cu acestea. Îmi doresc să le continui, doar dacă și bucureștenii mă vor dori, din nou, în funcția de primar general. Voi candida la Primăria Capitalei dacă sunt sănătoasă, și dacă mai am energie și putere ca acum.

Le mulțumesc colegilor din PSD, președintelui Marcel Ciolacu, secretarului general Paul Stănescu, prim-vicepreședintelui Sorin Grindeanu pentru sprijinul pe care îl declară public. Până în 2024 nu mai este atât de mult și vom vedea dacă se va concretiza și ideea unui candidat comun al coaliției pentru Primăria Capitalei.”, a spus Gabriela Firea, pe contul personal de Facebook.

Sorin Grindeanu, la Euronews România: „Gabriela Firea vrea să revină la Primăria Capitalei”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat că Gabriela Firea vrea să revină în fruntea Primăriei Generale a Capitalei.

Invitat în platoul Euronews, social-democratul este de părere că actualul ministru al Familiei are șanse mari să îl înlocuiască pe Nicușor Dan.

„Evident, în acest moment, doamna Gabriela Firea își dorește să reintre în luptă, pentru a recâștiga poziția de primar general. Mi se pare un candidat extrem de puternic și are sanse foarte mari pe sondajele pe care le-am văzut. Multe sunt și publice, oamenii regretă aceste soluții venite mai mult din lumea virtuală 2020, nu doar la București, ci și la Timișoara.”, a spus Grindeanu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE