Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Furtunile puternice au făcut ravagii în țară. Grindina a distrus acoperișurile caselor și a avariat mașinile

Furtuna puternică și grindina au provocat pagube în aproape toată țara. Gospodăriile oamenilor au fost inundate, acoperișurile clădirilor au fost distruse de grindină sau smulse de vânt, iar mașinile au fost avariate.

În marile orașe, circulația rutieră a fost dată peste cap, după ce canalizările au cedat. Și tot nu am scăpat de vremea extremă. Meteorologii au emis o nouă avertizare de vreme rea. Mai mult de jumătate din țară se află sub cod galben de ploi torențiale.

Localnic din Vrancea: „Aceeași situație ca anul trecut, aceeași situație ca acum 2 săptămâni. Absolut nimeni, dar chiar nimeni nu face nimic!”

Ploile torențiale au inundat gospodăriile oamenilor din mai multe localități din Vrancea. Iar culturile din grădini au fost distruse.

Grinda a produs pagube uriașe în Buzău

Și în  județul Buzău grindina  a făcut pagube uriașe. Cele mai afectate localități au fost Poşta Câlnău, Găvănesti și Potarnicheşti. Aici bucățile mari de gheață, cât oul de găină, au spart parbrizele mașinilor și geamurile caselor.

În municipiul Hunedoara, vântul puternic a smuls din rădăcini mai mulți copaci care au ajuns pe carosabil. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Și străzile au fost inundate în urma ploilor torențiale.

Nici Capitala nu a scăpat de furia naturii. Strazile au fost inundate, Iar copacii smulși de vânt au avariat mai multe autoturisme, dar si gardul unei biserici. Ploile torențiale au făcut probleme și în Giurgiu.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE