Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cum va fi vremea în primele zile de toamnă. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Vom avea parte de vreme călduroasă în ultima săptămână de vară și prima săptămână de toamnă, spun meteorologii. Mai apoi, temperaturile vor deveni normale pentru luna septembrie.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo, valabilă pentru perioada 22 septembrie - 19 septembrie.

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 - 29 august

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cele mai multe regiuni ale țării, mai ales în cele nordice și estice.

”Regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea sud- vestică a ţării, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă deficitară”, spun meteorologii.

Vremea în săptămâna 29 august - 5 septembrie

În acest interval, temperaturile vor avea valori mai ridicate decât cele normale pe întreg teritoriul țării, cu precădere în regiunile sud-estice. Potrivit prognozei meteo, cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo pentru perioada 5 - 12 septembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendinţă excedentară în jumătatea vestică a ţării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 12 - 19 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, cu posibilitatea unui uşor excedent în regiunile nordice.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE