Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Full time streamer în natură, după 8 ani de televiziune. Loredana Salomia a renunțat la job pentru a-și câștiga existența din jocuri video

V-o prezentăm acum pe Catadina, o tânără de 29 de ani care a devenit streamer full time. După ce a fost jurnalist de televiziune timp de 8 ani, Loredana Salomia, pe numele ei adevărat, a decis să-și câștige existența din jocuri. Cu alte cuvinte, se joacă toată ziua Counter Strike. Dar nu o face oricum, ci în natură.

Catadina are mare succes în online pentru că și-a scos calculatorul pe terasă și joacă cu apusul în spate sau cu vacile care pasc liniștite iarba de pe dealuri. 

Loredana își începe ziua de muncă în aer liber

Dacă nu o vezi în streaming pe terasa propriei case, cel mai probabil se joacă undeva la munte, unde canicula nu ajunge.

Loredana Salomia, streamer: Dacă plouă, am o umbrelă mare aici, imediat o pornesc și în ccâteva minute bag totul în casă. Ieșind cu setup-ul pe terasă, am pornit un nou trend, îmi iau setup-ul oriunde, la munte am fost, sper să ajung să fac streaming din străinătate.

Înainte să-și câștige existența din streaming, Loredana era un jurnalist cu o experiență de 8 ani în televiziune. Acum are confortul de a lucra de oriunde și consideră că noua activitate îi aduce mai multe oportunități.

Loredana Salomia, streamer: Da, poți să câștigi bani, dacă ești constant, muncești, joci bine, te contactează o echipă ca la fotbal, cu antrenor, și poți merge la concursuri cu premii colosale, plus salariu. Se câștigă din asta, chiar dacă mamele ne ziceau să lăsăm calculatoarele deoparte.

Aparent e simplu să te joci, însă streaming-ul vine la pachet cu o pregătire serioasă

De la echipamentul video, până la conduita în fața publicului.

Loredana Salomia, streamer: Am fost jurnalist, am fost expusă, primesc critici, dar am învățat să manageriez asta în meseria mea și am grijă de psihicul meu, că el mă ajută, vin și complimentele și susținerea care acoperă comentariile negative.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE