Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fostul portar Edwin van der Sar, dus la spital cu elicopterul. Olandezul se află la terapie intensivă

Edwin van der Sar, în vârstă de 52 de ani, a suferit o hemoragie cerebrală vineri, 7 iulie, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, și a fost dus de urgență la spital, cu elicopterul. Fostul portar legendar al lui Ajax sau Manchester United și-a pierdut cunoștința în timp ce se afla pe o insulă din Croația, în vacanță, comform publicației olandeze De Telegraaf.

Când a ajuns la spital, van der Sar a fost dus la terapie intensivă, iar medicii au reușit să-l stabilizeze, după cum a anunțat clubul Ajax.

Edwin van der Sar a suferit o hemoragie cerebrală

Din noiembrie 2016 și până în mai 2023, van der Sar a fost director executiv la Ajax. La momentul plecării, el a spus: "Sunt complet epuizat, trebuie să iau distanță de fotbal și să încerc să mă relaxez".

Van der Sar, care s-a retras din activitate în 2011, când avea aproape 41 de ani, a fost format de Foreholte și a făcut carieră la Ajax, Juventus, Fulham și Manchester United.

El este portarul cu cele mai multe selecții din istoria naționalei Olandei, 130 și este considerat unul dintre cei mai buni portari din istoria fotbalului, cu 27 de trofee în palmares.

În decembrie 2009, soția lui Edwin van der Sar, Annemarie, a suferit și ea o hemoragie cerebrală.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE