Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Fostul campion de wrestling Bray Wyatt a murit la 36 de ani. WWE: ”A fost un superstar al generației sale”

Fostul campion WWE, Bray Wyatt, a murit la vârsta de 36 de ani. Sportivul, al cărui nume real este Windham Rotunda, s-a stins din viață în mod ”neașteptat”, a anunțat World Wrestling Entertainment (WWE), relatează The Associated Press.

Reprezentanții WWE nu au dat detalii despre cauza decesului lui Bray Wyatt.

”WWE a aflat cu tristețe că Windham Rotunda, cunoscut ca Bray Wyatt, s-a stins din viață, joi, 24 august, la vârsta de 36 de ani. WWE transmite condoleanțe familiei lui Rotunda, prietenilor și fanilor”, au precizat reprezentanții WWE.

Wyatt, campion WWE în 2017, era poreclit ”Fiara”. Ultima sa luptă televizată a avut loc la Royal Rumble din 2023.

"Cunoscut pentru performanțele sale captivante și prezența incredibilă pe ring, Wyatt a fost un superstar definitoriu pentru generația sa", a declarat WWE.

Reacția lui Dwayne Johnson

”Mi s-a frânt inima după ce am aflat despre vestea morții lui Bray Wyatt. Întotdeauna am avut un respect și o dragoste extraordinară pentru el și familia Rotunda. Mi-au plăcut prezența, reclamele, luptele din ring și legătura sa cu universul WWE. Un personaj unic cool și grozav, ceea ce este greu de creat în lumea noastră nebună a wrestlingului profesionist. Încă sunt cu gândul la pierderea unui campion, a lui Terry Funk ieri și acum a lui Bray astăzi”, a scris actorul Dwayne Johnson, fost luptător de wrestling, pe X (fosta Twitter).

Cine a fost Bray Wyatt

Bray Wyatt a fost fiul lui Mike și Stephanie Rotunda. Bunicul său, Robert Deroy Windham (Blackjack Mulligan), tatăl și doi dintre unchii săi (Barry and Kendall Windham) au fost luptători de wrestling în WWE. De asemenea, bunicul său a jucat fotbal american în timpul colegiului la UTEP și a jucat și la echipa New York Jets. Wyatt a fost rezervă în echipa de fotbal Troy în 2007.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE