Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

FC Rapid s-a despărţit de comun acord de mijlocașul Borja Valle. Clubul de fotbal a anunțat motivul

Clubul de fotbal FC Rapid a anunţat, vineri, rezilierea de comun acord a contractului cu Borja Valle (31 de ai), mijlocaş spaniol transferat în luna iunie a acestui an, informează gruparea bucureştean pe un site de socializare, anunță Agerpres.

Motivul despărţirii este reprezentat de unele probleme personale ale jucătorului, acesta urmând să se întoarcă în Spania pentru a fi alături de familie.

"Gracias Borja! Rapid s-a despărţit de comun acord de Borja Valle, din cauza unor probleme personale ale jucătorului nostru. Acesta se va întoarce în Spania, pentru a fi alături de familie. Estamos contigo!", menţionează gruparea giuleşteană pe pagina oficială de Facebook.

Borja Valle, care semnase la 16 iunie un contract valabil doi ani, este al doilea jucător care se desparte de FC Rapid în această pauză competiţională după atacantul congolez Juvhel Tsoumou. Spaniolul, care a evoluat anterior şi la Dinamo Bucureşti, a disputat 17 partide în campionat şi a marcat un gol pentru Rapid.

FC Rapid i-a transferat în ultimele zile pe atacantul kosovar Florent Hasani (FK Tirana), atacantul sârb Borisav Burmaz (FK Vozdovac) şi atacantul kosovar Ermal Krasniqi (CFR Cluj).

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE