Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Ezra Miller, celebrul actor din ”Justice League”, acuzat de furt

Publicat de: Răzvan Mihalașcu

Actorul american Ezra Miller este acuzat că ar fi comis un furt în orașul Stamford din statul Vermont. Este vorba despre o serie de incidente în care ar fi implicată vedeta peliculei ”The Flash”.

Raportul Poliției statului Vermont arată că agenții au intervenit pe data de 1 mai în cazul unei spargeri în orașul Stamford. Proprietarii locuinței au reclamat faptul că dispăruseră mai multe sticle cu alcool. Ezra Miller a fost pus sub acuzare, după ce polițiștii au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au audiat mai mulți martori, relatează The Associated Press.

Potrivit anchetatorilor, Ezra Miller a fost localizat duminică seara și a fost citat să compară în fața Curții Supreme din Vermont pe data de 26 septembrie.

Nu este prima oară când actorul în vârstă de 29 de ani are probleme cu legea. Ezra Miller a fost arestat de două ori la începutul anului în Hawaii pentru tulburarea ordinii publice și hărțuire într-un bar de karaoke. Mai mult, el a fost acuzat și de agresiune.

De asemenea, părinții lui Tokata Iron Eyes, o activistă ameridiană în vârstă de 18 ani, au cerut la începutul acestui an emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Miller, actorul fiind acuzat c-ar fi avut un comportament inadecvat pe când fata avea vârsta de 12 ani. Recent, Tokata Iron Eyes a declarat pentru Insider că acele acuzații la adresa actorului erau false.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE