Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

EXCLUSIV. Elena Lasconi, despre candidatura la prezidențiale. ”O să mă mănânce de vie toți”

Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel, a declarat, joi, la Euronews România, că va decide să candideze la alegerile prezidențiale din 2024 dacă va beneficia de susținerea colegilor săi din partidul USR. A recunoscut și principala sa temere atunci când va lua o decizie fermă: ”o să mă mănânce de vie toți”.

Invitată în emisiunea ”Vocile care contează” de la Euronews România, Elena Lasconi a fost întrebată dacă este dispusă să candideze la alegerile prezidențiale 2024.

”Eu îmi asum foarte mult. Știu că în momentul în care o să zic; da, o să candidez la prezidențiale, o să mă mănânce de vie toți”, a declarat Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung Muscel (USR).

Elena Lasconi, despre cursa pentru prezidențiale: ”Este ceva rău să îți dorești să fii acolo”

”Este ceva rău să îți dorești să fii acolo. Dacă colegii mei mă vor legitima, dacă voi avea majoritatea colegilor mei că sunt potrivit să fiu candidatul la prezidențiale, voi candida dacă știu că este un bine mai mare, anume țara.

Nu mi-am propus asta, nu mi-am dorit. Nu mi-am dorit să fiu nici președinte de asociație de proprietari în viața mea. Am făcut treabă. Știu că sunt un om de bună credință. Știu că sunt super bătăioasă și sunt exagerat de româncă”, a concluzionat Elena Lasconi.

De asemenea, Elena Lasconi a afirmat că a fost forțată să se retragă de pe listele pentru alegerile europarlamentare din 2024. Într-un interviu acordat Euronews România, primarul din Câmpulung Muscel a dezvăluit că președintele partidului USR, Cătălin Drulă, i-a transmis să se retragă din cursa pentru un post de eurodeputat.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE