Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Demisionează sau nu ministrul Finanțelor, Marcel Boloș? „Jocul de-a demisia”, în Guvernul României

Marcel Boloş a lămurit treaba despre zvonul că i s-ar fi cerut demisia în PNL, în urma adoptării proiectului de lege privind măsurile fiscale.

Pe scurt, ministrul Finanțelor a spus că informațiile apărute despre o posibilă demisie a lui sunt doar niște „bazaconii”.

Boloș: „Nu ştiu de unde aceste bazaconii”

Marcel Boloș: „Nu mi-a cerut nimeni demisia. Nu ştiu de unde aceste bazaconii, în momentele acestea, în care presiunea pe Ministerul Finanţelor este una uriaşă. Jocul acesta 'de-a demisia' şi felul în care se pune problema şi responsabilitatea de care trebuie să dăm dovadă în aceste momente, îndemnul este la dialog, nu la această dezbinare, pentru ca soluţiile cele mai potrivite pentru populaţie şi pentru mediul de afaceri să poată să fie identificate şi în felul acesta să nu afectăm oamenii”, a răspuns ministrul Boloş, printre altele.

De asemenea, Boloş a fost întrebat ce le transmite colegilor săi din PNL care ar fi nemulţumiţi de activitatea sa, informaţie apărută „pe surse” în presă.

„Să fim mult mai înţelepţi pentru o situaţie de criză pe care România o parcurge. Îi îndemn să lectureze conţinutul acestui proiect de lege, care a pus în centrul atenţiei şi protejează oamenii şi mediul de afaceri, într-o perioadă extrem de grea pentru România şi bazaconiile acestea, că astăzi ministrul Boloş demisionează, mâine s-a răzgândit, nu cred că fac cinste, cu o situaţie extrem de grea prin care trecem şi în care am încercat să cumpănim lucrurile, încât turbulenţa aceasta pe care o avem să fie trecută cu bine”, a mai declarat ministrul Finanţelor.

Proiectul de lege privind unele măsuri fiscal bugetare, pentru care Guvernul urmează să îşi asume răspunderea, a fost analizat în primă lectură în cadrul şedinţei de Guvern de miercuri seara.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE