Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

UPDATE David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 metri, cu un nou record mondial de juniori

UPDATE. David Popovici s-a calificat în finala probei de 100 metri liber cu un nou record mondial de juniori.

"David Popovici s-a calificat azi, 14 decembrie, în finala Campionatului Mondial de înot în bazin scurt, 25 de metri, pentru seniori, desfășurat între 13 și 18 decembrie 2022, de la Melbourne, în proba de 100 metri liber.

Sportivul român în vârstă de 18 ani a înotat în prima semifinală, pe care a încheiat-o cu timpul de 45.91 de secunde, al cincilea din cele două semifinale, ceea ce reprezintă un nou record mondial de juniori! Finala va avea loc joi, de la ora 10.42, ora României", transmite Federația Română de Natație.

ȘTIRE INIȚIALĂ

David Popovici s-a calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, la Campionatul Mondial de Natație în bazin scurt de la Melbourne.

”Campionatul Mondial de înot în bazin scurt (25 metri) pentru seniori, desfășurat între 13 și 18 decembrie 2022, de la Melbourne a programat miercuri dimineața noi serii de calificare, iar David Popovici este cel dintâi sportiv român calificat în semifinalele unei probe la competiția din Australia”, transmite Federația Română de Natație.

În seriile de la 100 metri liber, David Popovici a încheiat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 46.15 secunde și s-a calificat în semifinale cu al patrulea timp din serii. Semifinalele sunt programate miercuri, de la orele 11.08 și 11.13.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE