Urmărește Euronews România la cei mai importanți operatori de cablu TV din țară: Digi (canalul 66), Orange (canalul 106), Vodafone (canalul 410).

Curtea de Apel București a admis cererea de atac a Elenei Udrea privind ordonanța de prescripţie penală, în dosarul Hidroelectrica

De Mirabela Vasile  •  

Distribuie

DIMENSIUNE TEXT

În așteptarea soluționării recursului în casație din dosarul „Gala Bute", Elena Udrea a primit o veste bună într-un alt dosar aflat pe rolul instanțelor de judecată.

Curtea de Apel București a admis cererea formulată de avocatul Elenei Udrea în dosarul „Hidroelectrica" și va sesiza Curtea Constituțională. Chiar dacă până la admiterea excepției e cale lungă, avocata a explicat că dosarul „Hidroelectrica" ar fi prescris.

Fostul ministru al Turismului este acuzat că ar fi primit o geantă cu 3,8 milioane de euro cash și acțiuni de la omul de afaceri Bogdan Buzăianu.

Udrea se află încarcerată la Penitenciarul Târgșor, fiind condamnată definitiv în dosarul gala Bute la 6 ani de detenție pentru luare de mită. Fostul ministru mai are pe rol încă un dosar, cel al finanțării campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din 2009.

Distribuie

Taguri