Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Cristi Pascu, eliberat din funcţia de vicepreşedinte al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

Prim-ministrul Marcel Ciolacu l-a eliberat din funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, pe Cristian-Gabriel Pascu, de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial.

Marți, USR, prin vocea deputatei Diana Stoica, a solicitat premierului să revoce numirea lui la conducerea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN) și să permită adoptarea, cu caracter urgent, a legilor anti-păcănele.

"Îi cerem de urgenţă domnului Marcel Ciolacu să revoce această numire şi să pună în fruntea acestei instituţii pe cineva care înţelege cu ce se mănâncă această industrie, o mână de fier care să vină să facă ordine, să controleze şi să sancţioneze aceşti operatori. Şi, de asemenea, să votăm de urgenţă legile anti-păcănele", a afirmat Diana Stoica, la Parlament.

Ea a criticat faptul că la şefia ONJN a fost numit un "hairstylist", o persoană care nu are nicio pregătire în domeniu.

Luni, premierul Marcel Ciolacu a decis numirea lui Cristian-Gabriel Pascu în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Naţional pentru Jocuri de noroc, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial.

În acelaşi timp, Mihail-Silviu Pocora a fost eliberat din această funcţie.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE