Îți recomandăm să încerci și aplicația Euronews România!

Guvernul frizează absurdul: Hairstylistul Cristi Pascu, numit vice la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc

Cristi Pascu, cunoscut hairstylist, cu o afacere de succes în domeniu, a fost numit vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc de către premierul Marcel Ciolacu.

Decizia șefului Executivului a fost publicată în Monitorul Oficial. Cristi Pascu este și consilier local în Sectorul 6.

Cristi Pascu este un membru destul de vechi al PNL

”Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Cristian-Gabriel Pascu se numește în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc”, se arată în decizia premierului publicată pe 1 aprilie în Monitorul Oficial.

Andrei Nourescu, jurnalist Euronews: Vestea numirii numărului 2 la această organizație, Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc, a venit surprinzător. Mai ales, din punctul de vedere al legăturilor cu industria respectivă pe care le are noul numit în funcție. Deja decizia a fost publicată aseară în Monitorul Oficial. Cristi Pascu este un membru destul de vechi al PNL. Este evident că este vorba despre o numire politică și a recunoscut și el că nu are nicio legătură și cunoștințe specializate în domeniul jocurilor de noroc. Cristi Pascu era deja de ani buni un membru important al organizației Sectorului 6 a PNL. A fost și consilier local la Primăria Sectorului 6.

Explicația lui Pascu pentru propria numire

”Strict pe domeniul jocurilor de noroc nu pot să spun că am o experiență în domeniu. Experiența mea relevantă e ca antreprenor, am avut foarte multe businessuri în diferite domenii. Am terminat o facultate de drept la vremea ei, am avut mai multe experiențe de business. În general în tot ceea ce fac încerc să fac cât mai bine”, a declarat Pascu, pentru g4media.ro.

Pascu: "Dacă mă puneți să știu legislație pe domeniu chiar nu vă pot ajuta, e un domeniu relativ nou

Întrebat dacă poate spune în baza cărei legislații a fost înființat și funcționează Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, Pascu a spus: ”Dacă mă puneți să știu legislație pe domeniu chiar nu vă pot ajuta, e un domeniu relativ nou. Gândiți-vă că numirea a fost făcută aseară, acum e ora 8 dimineața și în secunda asta îmi cereți să știu legislația. Am fost numit acolo pentru că atunci când mi s-a dat o sarcină am dus-o la capăt. Lăsați-mă să intru în pâine și vă stau la dispoziție cu toate detaliile despre legislație”.

Cine este Cristi Pascu

Experiență profesională:

  • Din 2020, este consilier local al Sectorului 6.
  • Din 2019 până în prezent, președinte Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Sectorul 6.
  • Între 2010-2019, a fost administrator sau consultant pentru mai multe firme.
  • Între 2009-2010, a fost moderatorul unei emisiuni la Euforia TV.

Studii:

  • Are diplomă de licență în științe juridice de la Facultatea Hyperion, din 2006.
  • În 1993, a obținut diplomă de calificare de la UCECOM, în coafură.

ARTICOLE DIN ACEEAȘI CATEGORIE